„Romuvos“ nuomos sutartį siūloma įvertinti teismui

Kauno miesto savivaldybės tarybos Antikorupcijos komisija, įvertinusi su kino teatro „Romuva" nuoma susijusias aplinkybes, miesto merui siūlo kreiptis į teismą, kad būtų įvertinta nuomos sutartis.

Kauno miesto savivaldybės taryba spalio 30 dieną pavedė Antikorupcijos komisijai išnagrinėti 2002 metų gegužės 8 d. „Romuvos" kino teatro nuomos sutarties su bendrove „Rosh" sudarymo aplinkybes.

Antikorupcijos komisija išnagrinėjo dokumentus. Atsižvelgdama į tarpinius pradėto tyrimo rezultatus, komisija pasiūlė merui Andriui Kupčinskui kreiptis į teismą dėl nuomos sutarties sąlygų pakeitimo, kuris buvo padarytas atsižvelgiant į savivaldybei kovo 19 d. pateiktą „Nordia Baublys & Partners" advokatų profesinės bendrijos teisinę išvadą.

Antikorupcijos komisija nepritarė tam, kad iš Ramūno Šalūgos būtų perkamos 17787 paprastosios vardinės 5 litų nominaliosios vertės akcijos, sudarančios 20,38 proc. kino teatro „Romuva" įstatinio kapitalo. Taip pat nepritarė, kad būtų kompensuojami nepagrįsti nuostoliai dėl minėtos nuomos sutarties nutraukimo. Antikorupcijos komisija informavo, kad galutinė išvada bus parengta tik surinkus papildomus dokumentus ir baigus pradėtą tyrimą.


Šiame straipsnyje: Romuvaakcijossavivaldybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių