Romų tabore sulaikyti prekeiviai narkotikais

Šiandien Vilniuje, romų bendruomenės gyvenvietėje, Vilniaus policija sulaikė 21 romų tautybės pilietį, įtariamą platinus narkotikus.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad gruodžio 4 d. nuo 9 val. iki 15 val. romų bendruomenės gyvenvietėje buvo vykdoma policijos akcija. Jos metu už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis sulaikytas 21 asmuo.

Sustiprinto patruliavimo metu buvo stabdomos ir tikrindamos transporto priemonės ir jose esantys asmenys. Buvo siekiama užkardyti nusikalstamas veikas ir kitus teisės pažeidimus, išaiškinti narkotinių medžiagų vartojimą ir platinimą, nustatyti apsvaigusius nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų asmenis.

Šešiolikai policijos pareigūnų talkino du Muitinės departamento prie Finansų ministerijos inspektoriai-kinologai su narkotinių medžiagų paieškai apmokytais šunimis.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti sulaikytas 21 asmuo, nustatytas vienas neblaivus vairuotojas.

Sustiprintai socialinei kontrolei skirtos policinės priemonės romų taboro teritorijoje ir jos apylinkėse vykdomos nuolat, jos neabejotinai bus atliekamos ir ateityje. 


Šiame straipsnyje: taborasčigonasromas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių