Roko karalienė įrodė, kad jos širdy – dar nesutema

Prieš pat Naujuosius metus į Kauną užsuko roko karaliene tituluojama Suzi Quatro. Ištikimiausiems gerbėjams 61 metų amerikiečių dainininkė „Žalgirio“ arenoje atliko didžiausios šlovės sulaukusias savo dainas.

Savo energija S.Quatro uždegė nuo pirmųjų akordų. Pasiklausyti atlikėjos susirinko beveik pilna arena.

Per kone 40 metų trunkančią muzikinę karjerą S.Quatro pasauliui padovanojo ne vieną hitu tapusį kūrinį: „If you can‘t give me love“, „Stumblin In“, „Devil Gate Drive“. Visgi, dainų autorė ir atlikėja yra mažiau žinoma savo gimtojoje Amerikoje nei kitose šalyse, kadangi daugelis jos albumų buvo įrašyti Anglijoje, o koncertiniai turai išsibarstė po Europą ir Australiją. Pastaraisiais metais S.Quatro aktyviai koncertuoja ir per metus vidutiniškai surengia 60 koncertų.

Įrodžiusi, kad groti bosine gitara bei vilkėti odinius rūbus gali ne tik vyras, roko dainininkė savo melodingomis dainomis 7-ojo dešimtmečio viduryje paliko žymų pėdsaką muzikos padangėje. S.Quatro iki šiol pardavė apie 50 mln. įrašų, išleido 33 albumus, kurių paskutinis – „In The Spotlight“ – pasirodė šiais metais.


Šiame straipsnyje: suzi quatro

NAUJAUSI KOMENTARAI

prieš aferistus

prieš aferistus portretas
taigi ši boba plėšia baiką be jokio mikrofono, o visi teliukai atidžiai klauso jos ale dainavimo...Eilinė fonograminė žiopčiotoja...

meslo

meslo  portretas
kruva ir tiek.bet kaunui pats tas

valentinas

valentinas portretas
debilams vieta "delfyje", o koncertas buvo puikus.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių