Rizikuodamas savo saugumu, eismo dalyvis sugavo neblaivią vairuotoją

Šeštadienį, po 8 valandos ryto, Klaipėdos rajone, kelyje Jakai-Dovilai, saugiam eismui neabejingas BMW vairuotojas Donatas, pamatęs po kelią besiblaškantį automobilį „Mazda 626“, jį užblokavęs sustabdė - rašo portalas DELFI.

Atidaręs mašinos duris Donatas pamatė, kad vairuotoja yra visiškai girta ištraukė iš spynelės raktus ir iškvietė policiją.

Donatas DELFI papasakojo, kad keistas automobilio vairuotojos elgesys jo dėmesį patraukė dar prie Kiškėnų geležinkelio pervažos, kai „Mazdos“ stabdymo kelias pasibaigė tik ant bėgių. Po to automobilis buvo ne kartą išvažiavęs į priešingą eismo pusę, išvartė kelininkų stulpelius, vienu metu netgi važiavo grioviu ir kai iš jo išvažiavo ant kelio čia jį pasitiko Donato BMW.

Atvykus policijai moteris nesugebėjo paaiškinti kur važiavo ir ko. Iš pradžių sakė, kad važiavo namo į Kiškėnus, tačiau patikslinus, kad jie yra kitoje pusėje, moteris pradėjo aiškinti, kad jai 9 val. reikia atsidurti darbe viename prekybos centre.

54-erių metų automobilio „Mazda 626“ vairuotoja Rūta L. alkoholio matuokliu tikrintis atsisakė, o atsisakymas yra vertinamas kaip sunkus girtumo laipsnis. Automobilio salone mėtėsi tušti degtinės „Sobieski“ buteliai.

BMW vairuotojas akivaizdžiai neblaivią vairuotoją sustabdė vos už kelių šimtų metrų nuo išvakarėse įvykusios avarijos, kai sunkiai apgirtusi moteriškė į griovį nuvairavo automobilį „Honda CRV“.

Ir tai dar ne visi moteriškių nuotykiai Klaipėdoje. 5 valandą ryto uostamiestyje Paryžiaus Komunos gatvėje patruliai sustabdė automobilį „Renault Safrane“, kurį taip pat vairavo girta vairuotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
...na kas cia dabar tom musu damom pasidare?... gal pavasaris kaltas...

kaunas

kaunas portretas
Boba uz vairo mirtis uz posukio.Reikia uzdrausti boboms vairuoti,kaip arabu salyse.

o

o portretas
dabar gales pestute i darba eiti,
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių