Restoranas „Green Hall“ oficialiai atidarytas

Nors ekologiškas restoranas "Green Hall", veikiantis tokio paties pavadinimo verslo centre (Upės 21), dirba keletą mėnesių, ketvirtadienį jo šeimininkai sukvietė svečius į oficialų atidarymą.

Prie verslo centro „Green Hall“ ant Neries upės kranto ketvirtadienio vakarą rinkosi prašmatniai išsidabinusių svečių minia. Juos čia pakvietė restorano šeimininkė Gaudilė Petruitytė, visą vakarą nenuilsdama bendravusi su visais susirinkusiais ir priiminėjusi jai teikiamas gėles.

Oficialiai padėkojusi visiems jau esamiems ir būsimies restorano klientams ji kartu su pastato valdytoju Tadu Dovbyšu perkirpo žalią juostelę ir restoraną paskelbė atidarytu. Nevargindami svečių ilgomis kalbomis jie pasiūlė tiesiog mėgautis užkandžiais, gėrimais ir bendravimu.

Vakaro metu žiniomis apie vynus dalinosi gėrimų žinovas Dominykas Velička, muzikinius sveikinimus naujakuriams skyrė dainininkės Taja ir Eva bei grupė "Mėtos“.

Restorane telpa apie šimtas žmonių, jo meniu galima rasti karštų ir šaltų užkandžių, salotų, sriubų, įvairių karštų mėsos ir paukštienos patiekalų. Šeimininkai didžiuojasi kasdien čia pat kepamomis karštomis bandelėmis ir kitais konditerijos gaminiais.


Šiame straipsnyje: Green Hall

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių