Renkamos geriausios savivaldybės

Artėjant Vietos savivaldos dienai, rengiami geriausių savivaldybių rinkimai „Auksinės krivūlės laureatas“. Vilniečiai kviečiami palaikyti savo savivaldybę.

Lietuvos savivaldybių asociacija trečią kartą organizuoja rinkimus „Auksinės krivūlės laureatas". Šiuo garbingu apdovanojimu bus pagerbtos geriausios Lietuvos savivaldybės.

Savivaldybių asociacija, norėdama laureatus pagerbti pelnytai, pasiūlė savivaldybes-nugalėtojas rinkti ne tik ministerijų atstovams, bet ir vietos bendruomenėms, visuomenei.

Vilniaus savivaldybė kviečia rinkimuose dalyvauti vilniečius. Rinkimų anketas galima rasti savivaldybėje (Konstitucijos pr. 3) 1-ojo aukšto fojė, 2008 m. spalio 4 dienos „Lietuvos ryto" priede „Sostinė", o nuo spalio 13 d. - Vilniaus savivaldybės tinklalapyje www.vilnius.lt .

Auksinės krivūlės laureatų rinkimų tikslas - pagerbti fizinius ir juridinius asmenis, nusipelniusius Lietuvos savivaldai, jos plėtrai ir stiprinimui.
Šis apdovanojimas - prestižinis. Tai visos savivaldybės darbo įvertinimas.

Spalio 10-oji - Vietos savivaldos diena. Tai profesinė savivaldybių tarnautojų šventė. Lietuvoje yra 60 savivaldybių, kurios įgaliotos laisvai ir savarankiškai tvarkytis savo teritorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių