Reklama nuotykių parke Klaipėdoje - be leidimo

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai aiškinasi, ar teisėtai Poilsio parke kabo bendrovės „Nuotykių parkas KAR KAR“ reklaminės iškabos.

Visuomenininkai skundą dėl pastarųjų pateikė praėjusią savaitę. Pirmadienį Viešosios tvarkos skyriaus specialistai nuvyko patikrinti reklaminių iškabų. Jų yra trys.

Viena iškaba pakabinta prie pagrindinio įėjimo į Poilsio parką, antra iš Manto gatvės pusės, trečia – nuo P. Lideikio gatvės pusės.

„Buvome nuvykę į vietą, atlikome patikrinimą. Dabar kviesimės įmonės vadovą, kad šis paaiškintų situaciją. Jei bus pažeidimas, surašysime protokolą. Tikimės, kad per šią savaitę viską spėsime sutvarkyti“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vyriausioji specialistė Elena Kundrotienė.

Pasak jos, savivaldybės duomenų sistemoje nėra informacijos, kad leidimas reklaminei iškabai įmonei „Nuotykių parkas KAR KAR“ būtų išduotas.

„Neturiu, ko aiškinti. Skambinkite į savivaldybę. Lai jie aiškina“, – tvirtino bendrovės „Nuotykių parkas KAR KAR“ direktorius, tarybos narys Mindaugas Žilys.

Kiek atlyžęs jis aiškino, jog leidimą reklaminėms iškaboms savivaldybė buvo išdavusi - pastarasis galiojo iki gruodžio 31 dienos. Politikas aiškino, kad sausio 2 dieną buvo pateikta paraiška naujam leidimui gauti.

„Leidimas turi būti išduotas per mėnesį. Ar tai bus padaryta, turi svarstyti kažkokia komisija. Kalbėjau su savivaldybės darbuotojais ir man buvo pasakyta, kad iki sausio pabaigos bus viskas sutvarkyta. Tiek laiko turime. Nieko negali padaryti, jei savivaldybės Vieno langelio skyrius yra apkrautas. Juk duota daugiau laiko ir gyventojams išsiimti leidimus automobilių stovėjimui kiemuose“, – dėstė M.Žilys.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Rimantas Armonas aiškino, kad prašymas išduoti leidimą minėtoms reklaminėms iškaboms jo dar nepasiekė. Jo sulaukus leidimas privalo būti išduodamas per penkias dienas.

„Gal prašymas ir buvo parašytas sausio 2 dieną, bet mūsų skyriaus nepasiekė. Gal jį dabar svarsto kiti – miesto dalininkas“, – tvirtino vyriausiasis specialistas.

Pasak R. Armono, pereinamojo laikotarpio išsiimti naują leidimą pasibaigus senajam, nėra.

„Tai yra reklama be leidimo“, – pabrėžė vyriausiasis specialistas.


Šiame straipsnyje: KAR KAR

NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Viens liberastas iš tarybos susidūrė su savo paties ir savo partijos sprendimais...

...

... portretas
Eilės didelės dėl to, kad darbo niekas tinkamai nesuderina ir sprendimus kvailus priima.

Ričardas

Ričardas portretas
Aš irgi norėčiau būti miesto dalininkas. Kur tas langelis, kur paduoti paraišką? Gal pas tą dūdų pūtiką eiti?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių