Per reidą Kauno mariose užpulti gamtosaugininkai

Penktadienį vakare į reidą Kauno mariose išvyko 2 gamtosaugininkų ekipažai. Mariose patruliavo vienoje valtyje du, kitoje trys inspektoriai. Apie 1 val., per reidą pričiupę du brakonierius, vyrai baigė darbą.

Vieno ekipažo trys Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos darbuotojai Kauno marių krante Arlaviškėse tvarkėsi valtį. Prie jų priėjo nepažįstamas vyras. Nepažįstamasis išgirdęs, kad čia gamtosaugininkai paprašė parodyti pažymėjimus ir pasišalino.

Praėjus kelioms minutėms gamtosaugininkai sulaukė dar vieno svečio. Specialiai ant galvos tvirtinamo žibintuvėlio šviesa apakinęs gamtosaugininkus nelauktas svečias smogė iš pradžių vienam, po to kitam inspektoriui į veidą.

Užpuoliko bendras pradūrė nuosavu automobiliu reide dirbusio inspektoriaus mašinos padangas. Savo elgesio Gyvosios gamtos saugotojams užpuolikai nemotyvavo. Įtariama, kad vyrai buvo neblaivūs, nuo jų tvoskė alkoholio kvapas.

Nukentėjusiems inspektoriams medikų pagalbos neprireikė. Užpuolikas ir kiti, tolėliau buvę jo draugai nuvežti į policiją. Įvykį tiria Kauno raj. komisariatas.


Šiame straipsnyje: brakonieriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių