„Red Hot Chili Peppers“: paskutinis šansas roko grandus pamatyti Kaune

Prieš mažiau nei mėnesį pradėti pardavinėti bilietai į pirmąjį „Red Hot Chili Peppers“ koncertą Lietuvoje jau parduoti, praneša koncerto organizatoriai “BDG Music”. Per pirmą dieną, kuomet pradėjus pardavinėti bilietus nutįso ilgos eilės, buvo iššluota daugiau nei 8000 bilietų, o per savaitę beveik visi – 14 000.

Pirmasis ir vienintelis Lietuvoje „Red Hot Chili Peppers“ šou vyks liepos 28 d. Kauno „Žalgirio” arenoje.

Visgi koncerto organizatoriai suteikia paskutinę galimybę nusipirkti bilietą, nes pasitarus su grupės vadyba, buvo nuspręsta padidinti žiūrovų erdvę ir paleisti į prekybą papildomus ir paskutinius 1000 bilietų. Juos jau nuo šiandien galima įsigyti “Ticketpro” kasose.

Organizatorių teigimu, toks sprendimas buvo priimtas grupės lyderio Anthony Kiedžio, kurio gyslomis teka lietuviškas kraujas, iniciatyva. Amerikiečių vokalistas išreiškė norą, kad „Red Hot Chili Peppers“ pasirodymą pamatytų kuo daugiau lietuvių. Tiesa, “BDG Music” paneigė bet kokius gandus apie galimą antrą amerikiečių pasirodymą mūsų šalyje.

Per neįtikėtinai trumpą laiką parduotas toks skaičius bilietų gali pretenduoti į Lietuvos rekordą. Net 70 milijonų albumų pardavusių amerikiečių koncerto pigiausi bilietai kainavo 157 Lt, brangiausi – 257 Lt.

Jau tris dešimtmečius „Red Hot Chili Peppers“ yra A klasės muzikos žvaigždės, kurias mėgsta skirtingo amžiaus roko gerbėjai. Jų dainos “Under The Bridge“, “Give It Away“, “Californication“, “By The Way“ bei “Scar Tissue“ buvo ne tik pasauliniai hitai, bet ir tapo įkvėpimo šaltiniu daugybei grupių. Šiais metais „Red Hot Chili Peppers“ pratęs rudenį prasidėjusį įspūdingo dydžio turą po pasaulį, kuris baigsis tik 2013 metais. Turo metu roko grandai pristato savo naująjį albumą „I'm With You“.


Šiame straipsnyje: Red Hot Chili Peppers

NAUJAUSI KOMENTARAI

valentinas

valentinas portretas
Jeigu jie "roko grandai"...tai radžis-"operos tenoras"...

amerika

amerika portretas
valentinai.....gal siek tiek atsibusk....tavo ziniai-ne Aliukai yra pasauliniai roko grandai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių