„Rammstein” Kaune apšildys gotikinio metalo dievukai „Deathstars”

Jau vasario 6 dieną Kauno „Žalgirio” arenos sienas sudrebinsiančios kultinės vokiečių grupės „Rammstein“ pasirodymą svečių teisėmis pradės švedų gotikinio metalo kolektyvas „Deathstars“. Nuo 2000-ųjų gyvuojanti grupė iš Stokholmo buvo išrinkta keliauti kartu su industrinio metalo grandais „Rammstein“ po visą Europos turą „Made In Germany 1995-2011”.

„Deathstars” per savo gyvavimo istoriją yra išleidę trys studijinius albumus – 2002 metais pasaulį išvydo debiutinis „Synthetic Generation”, 2006-aisiais – „Termination Bliss”, o 2009 metais – „Night Electric Night”.

Grupė išsiskiria siaubo tematikos kupinais dainų tekstais, unikaliu grimu, o jos narių sceniniai drabužiai atspindi naujausią gotų mados klyksmą. 2007 metais sunkiosios muzikos žurnalas „Metal Hammer Magazine” švedų kolektyvui skyrė „Geriausių metų naujokų” apdovanojimą, o kartu pasirodyti vienoje scenoje „Deathstars” jau buvo pasirinkę tokios grupės kaip „Cradle of Filth” ir „Korn”.

Manoma, kad „Rammstein” koncertas Kaune taps ne tik vienu geriausiu 2012-ųjų metų renginiu, bet ir visų laikų įspūdingiausiu šou Lietuvoje. Muzikantai ir jų 100 žmonių aptarnaujančio personalo komanda atkeliaus šešiais miegamaisiais autobusais, juos lydės 24 sunkvežimiai su scenos, garso, šviesos ir pirotechnikos įranga.

Vokietijos metalo grandai nesiliauja stebinti žiūrovų savo išmone scenoje – štai kiekvieno koncerto metu vokalistas Tillas Lindemannas, atlikdamas dainą „Rammstein”, pasirodo su „geležiniu” apsiaustu, kuris po kelių akimirkų užsiliepsnoja. O guminė valtis, kurią irkluodamas kiekvieno koncerto pabaigoje per žiūrovų rankas iriasi grupės klavišininkas, tapo jau neatsiejamu ir labiausiai gerbėjų mėgstamu „Rammstein” šou akcentu.


Šiame straipsnyje: RammsteinDeathstars

NAUJAUSI KOMENTARAI

kestutis

kestutis portretas
ne šou , bet muzikos prasme didelis klausymas kas ką šildys...Ramstein puikūs šoumenai , o štai groti turėtų pasimokyti iš DEATHSTARS , nors vokietukams grojantiems neva industrinį metalą to ir nereikia , visą techninį grojimo broką nustelbia debilavoti dainų priedainiai , benzin gasolin ir pan. na ir žinoma pirotechniniai efektai , pirmiausia ugnies spjaudymas , bet kas tame naujo ?

edg

edg portretas
tipo Padvesusi zvaigzde....

...

... portretas
... ne padvėsusi, o gęstanti žvaigždė. Visos žvaigždės gimsta , spindi ir užgęsta. O Kęstuti, ar moki vokiškai? Gal todėl tau Rammstain tik benzin ir gazolin? Deathstars puiki grupė, kaip ir Combichrist, kuri apšildė praeitą kartą Vilniuje. Gero kepimo vasario 6 dieną ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių