R.Aleknos komentaras mero šimtadieniui

Kadangi esu opozicijos atstovas, teigiamai vertinti mero, suprantama, negaliu. Tačiau pabandysiu kiek įmanoma objektyviau.

Be to, kad meras puikiai susitvarko su viešaisiais ryšiais ir savęs pristatymu visuomenei, nieko daugiau per tuos tris mėnesius jam nepavyko nuveikti.

Prisiėmė nuopelnus už darbus, kuriuos jau anksčiau pradėjo ankstesnės kadencijos politikai. Neatsitiktinai meras deklaravo, kad neketina išsižadėti ryšių su jį palaikančiomis verslo grupuotėmis. Dabar matome, kad jis priima joms palankius sprendimus.

Esu įsitikinęs, kad A.Zuokas jau pamiršo savo rinkimų pažadus kelti algas, piginti šilumą. Matome, kad vyksta visai atvirkštinis procesas. Miestas dabar yra patekęs į sudėtingą situaciją, tačiau meras visą laiką planuoja ir vykdo brangiai kainuojančius projektus.

Pavyzdžiui, ar tikrai miestui būtent dabar reikėjo užsiimti taip brangiai kainuojančiu Sereikiškių parko tvarkymu?

Buvęs meras, opozicijos lyderis Raimundas Alekna


Šiame straipsnyje: alekna raimundas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Analitikas

Analitikas portretas
Alekna: "Pavyzdžiui, ar tikrai miestui būtent dabar reikėjo užsiimti taip brangiai kainuojančiu Sereikiškių parko tvarkymu?" Manau, kad būtinai, nes pats Zuokas prie parko gyvena, ten mėgsta vedžioti savo vaikus, tai kaip nesutvarkysi parko, kuris tiesiog kaip priedas prie namų kiemo. Jei Zuokas nesusitvarkys per šią kadenciją, tai kiti tikrai gero prie jo namų nedarys. Per pirmą kadenciją buvo nutiesta gatvė iki Zuoko namų vartų, bei pėsčiųjų takas į parką, dabar bus sutvarkyta ir kita pusė - parkas.

vilnietis

vilnietis portretas
Velniop tuos rinkimų pažadus.Sereikiškių parkas arčiau namų.Taip mąsto ZUOKAS. O toliau bus dar.........
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių