„Raketa“ iš Kauno į Nidą plauks ir penktadieniais

Iki šiol du kartus per savaitę iš Kauno į Nidą plaukiojęs „Raketos“ tipo laivas rugpjūčio mėnesį plauks tris kartus per savaitę.

„Rugpjūčio mėnesį plauksime ir penktadieniais - 9 val. išvykstame iš Kauno, o 15 val. – iš Nidos. Žodžiu, grįžtame tą pačią dieną“, - pasakojo bendrovės „Nemuno linija“ atstovė, laivo šeimininkė Lina Eitutienė.

Iš Kauno Nemunu per Kuršių marias iki Nidos – 240 km. „Raketos“ tipo „Aistės“ vardu pavadintas laivas šį atstumą įveikia per 4 valandas.

Ilgai lauktus reguliariuosius reisus laivu iš Kauno į Nidą ir atgal liepos pradžioje atgaivino bendrovė „Nemuno linija“.

Informacija keleiviams:

Šeštadieniais išvykstama iš Kauno keleivinės prieplaukos prie pramogų centro "Combo", Raudondvario plentas 107, į Nidą - 9 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 8.30 val.).

Sekmadieniais išvykstama iš Nidos prieplaukos Naglio g. 16, į Kauną - 15 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 14.30 val.).

Trečiadieniais ir penktadieniais išvykstama iš Kauno keleivinės prieplaukos prie pramogų centro "Combo" į Nidą - 9 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 8.30 val.). Parvykstama atgal iš Nidos į Kauną - tą pačią dieną 15 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 14.30 val.)

Kelionės kaina 1 asmeniui į vieną pusę - 99 litai. Vaikai iki 4 metų (imtinai) keliauja nemokamai. Bilietus platina "Tiketa". Likus pusei valandos iki išvykimo, jei yra laisvų vietų, bilietus galima įsigyti ir laive.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių