R. Bransono vizitas – ir bilietų perpardavinėtojų taikiklyje

Britų milijardieriaus sero Richardo Bransono vizito organizatoriai fiksuoja nesąžiningus bandymus pigiau įsigyti dešimtis bilietų į susitikimą su „Virgin“ įkūrėju. Spėjama, kad taip mėginama nelegaliai pasipelnyti iš antradienį startavusios išankstinės prekybos.

Nors kiekvienas specialiame „Forum One“ klube užsiregistravęs narys gali įsigyti iki 19 bilietų, apsukruoliai naudoja kelias fiktyvias, specialiai susikurtas elektroninio pašto dėžutes.

„Klubą sukūrėme tam, kad sudarytume palankesnes sąlygas su R. Bransonu susitikti ištikimiausiems jo gerbėjams, tarp kurių ne tik verslininkai, bet ir daug jaunimo. Todėl bandymus pasipelnyti sekame itin atidžiai ir iš karto blokuojame,“ – sakė Darius Jonauskas, išskirtinių verslo ir lyderystės renginių organizavimo kompanijos „Success Stars International“ direktorius.

Pasak jo, įtarus sukčiavimo atvejus, elektroninės dėžutės savininkas kviečiamas susisiekti su organizatoriais telefonu.

„Yra įmonių, kurios perka daugiau nei 20 bilietų, ir mes esam pasirengę jiems pasiūlyti specialias sąlygas, tačiau tokiais atvejais kalbamės atskirai, ne per bilietų platintoją,“ – sakė D. Jonauskas.

Be interneto sukčių neapsiėjo ir klubo žaidimas, kurio pagrindinis prizas – kvietimas į forumą su vieta pirmojoje eilėje ir galimybe asmeniškai nusifotografuoti su įžymiuoju milijardieriumi. Pagal žaidimo taisykles, jį laimėti turi daugiausiai draugų į klubą atvedęs narys, tačiau greitai organizatoriai pastebėjo, kad pirmauja ne pakvietę realius žmones, o priregistravę fiktyvias elektroninio pašto dėžutes.

„Galiu nuraminti klubo narius, kad fiktyvios registracijos į klubą buvo anuliuotos, o išankstinė prekyba bei specialus žaidimas pateisins tikro R. Bransono gerbėjo lūkesčius“, – tvirtino D. Jonauskas.

Seras R. Bransonas birželio 2 d. lyderystės forumo metu skaitys pranešimą Kauno „Žalgirio“ arenoje. „Forum One” klubo nariu dar galima tapti svetainėje www.ForumOne.lt. Išankstinė prekyba čia vyksta iki kovo 1 dienos vidurnakčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valickas

Valickas portretas
Vyksta paprasčiausia žioplių mugė. Tasai Bransonas neatvers daugiatūkstantinei auditorijai jokių paslapčių ir jokių stebuklų, kadangi stebuklai gamtoje nevyksta. Milijardieriai dešimtimis tūkstančių nesitiražuoja, kaip kokie popieriniai lankstinukai ar skrajutės.

koks

koks portretas
koks jis baisus..............

visi taps turtingi

visi taps turtingi portretas
jau po jo apsilankymo Lietuvoje gyvenantys tiesiog sbus ikvepti.. ir pasidarys visi turtingi................ nereikes nei labdaru, nei pasalpu......... oi Gyvenimas pasikeis:) ir tik i gera....................:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių