Priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje - atvirų durų dienos

Gegužės 25-28 d. Vilniaus apskrities priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje rengiamos atvirų durų dienos.

Jų metu valstybinės priešgaisrinės priežiūros inspektoriai įmonių, įstaigų vadovus, už priešgaisrinę saugą atsakingus darbuotojus ir piliečius konsultuos priešgaisrinės saugos klausimais. Tokį renginį Vilniaus apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (įsikūrusi Pamėnkalnio g. 30, Vilnius) organizuoja pirmą kartą.

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos valstybinės priešgaisrinės priežiūros inspektoriai taip pat šią savaitę vyks į Vilniaus rajono Paberžės ir Juodšilių seniūnijas, kur kartu su šių seniūnijų darbuotojais lankys gyventojus, patars, kaip išvengti vienos didžiausių nelaimių – gaisro.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos, siekdamas atkreipti visuomenės dėmesį į žmonių saugą, mažinti gaisrų ir juose žūstančiųjų skaičių bei skatinti pasitikėjimą valstybine priešgaisrine gelbėjimo tarnyba, gegužę yra paskelbęs Priešgaisrinės saugos mėnesiu. Visą mėnesį įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose vyksta renginiai, kuriuose ugniagesiai gelbėtojai ir kiti valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai konsultuoja gyventojus priešgaisrinės saugos klausimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių