Prie pigių bilietų – išsiplikinusių vilniečių virtinė

Vienuolio gatvė penktadienio rytą labiau priminė ne šalies sostinės, bet pajūrio kurorto gatvę. Vyraujantis aprangos kodas – išskirtinai seksualus paplūdimio.

Bilietai už 1 litą

Margaspalviai maudymosi kostiumėliai, skrybėlės, havajietiški karoliai, ant šaligatvio ištiesti rankšluosčiai, išlankstomos kėdutės, akvalangai ir net nardymo plaukmenys – tokia paplūdimio atributika pasipuošę penktadienį Vienuolio gatvėje rikiavosi keliauti ištroškę vilniečiai.

Naujo kelionių biuro „TravelLounge“, vakar pirmą kartą duris atvėrusio Vienuolio g. 12, atidarymo proga skrydžių bendrovė „airBaltic“ klientams pateikė išskirtinį pasiūlymą: 50 bilietų po 1 litą ir dar 450 bilietų vienoda kaina: po 69 litus tiesioginiams skrydžiams iš Vilniaus ir po 99 litus skrydžiams per Rygą į daugiau nei 70 miestų.

Bilietus galima įsigyti skrydžiams nuo spalio 1 iki gruodžio 15 dienos.

Kviesdama kelionių aistruolius dalyvauti akcijoje „airBaltic“ įspėjo, kad nurodyta bilietų kaina galios tik vilkintiems paplūdimio aprangą.

Būtent todėl penktadienio rytą sostinės Gedimino prospekto ir Goštauto gatvių prieigose šurmuliavo išsiplikinę vilniečiai – vyrai nesikuklino dėvėti tik glaudes, merginos – seksualius bikini.

Akcijos eiga džiugino ne visus

Nors atmosfera buvo kaitinanti, o iš naujojo biuro sklido populiariosios muzikos garsai, ne visi akcijos pavilioti „poilsiautojai“ buvo patenkinti.

„Atėjome gerokai prieš 11 val., kai buvo oficiali akcijos pradžia, tačiau bilietų už 1 litą negausime, nes paaiškėjo, kad sąrašas pirmajam 50-ukui buvo sudarytas dar vakar vakare. Jaučiamės apgauti“, - apgailestavimo neslėpė bene geriausiai į paplūdimio temą pataikę Olia ir Pavelas.

Su dukra Karolina atkeliavęs vien glaudėmis vilkintis Kristijonas Feldhausenas pigiausių bilietų net nesitikėjo. „Mes atėjome truputį vėliau“, - braukdamas prakaitą šypsojosi vyriškis. Jo eilės numeris – 272. „Bus labai gerai, jei pavyks gauti bilietų po 99 litus. Su žmona ir dukra noriu skristi iš Stambulo į Vilnių, o iš čia – į Šveicariją“, - pasakojo KFeldhausenas.

Sieks net Singapūrą

Iš viso prie „TravelLounge“ kelionių biuro Vienuolio gatvėje vakar būriavosi apie 300 žmonių. Kai kurie gavę numerius pasuko į artimiausias kavines atsigaivinti kuo nors šaltu. Laukti greičiausiai teks kelias valandas. Tačiau susirinkę keliauninkai sakė, kad verta. Žmonių skridimo kryptys – pačios įvairiausios. Kai kas bandys siekti net Singapūrą.

„Žinoma, teks persėsti. Todėl būtų gerai pigiai nuskristi bent iki kokio Amsterdamo ir iš ten tęsti kelionę“, - sakė Vaida.

Bendrovės „airBaltic“ korporatyvinės komunikacijos koordinatorė Rosita Sakalauskaitė džiaugėsi klientų susidomėjimu akcija ir tuo, kaip jie priėmė žaidimo taisykles, paisydami aprangos kodo.

Ji neneigė, kad gali būti nusivylusių tuo, jog pretendentai į skrydžius už 1 litą buvo aiškūs jau ketvirtadienį.

„Tačiau mes nieko negalime padaryti. Žmonės patys sugalvojo tą sąrašą. Jie prie biuro durų laukė nuo vakar vakaro. Jie patys nusistatė tvarką, patys koreguojasi eilę, o mes rūpinamės kokybišku aptarnavimu“, - aiškino R.Sakalauskaitė.

Pirmasis biuras - Rygoje

Naujajame kelionių biure Vilniaus centre klientai galės įsigyti ne tik lėktuvo bilietus, bet ir visą kelionės paketą su skrydžiu, apgyvendinimu viešbutyje, automobilio nuoma bei patys užsisakyti paslaugas per tam specialiai įrengtus interneto terminalus.

„Šis kelionių biuro atidarymas žymi naują klientų aptarnavimo lygį – neapsiribojame tik atskirų paslaugų pardavimu, bet suteikiame pilną aptarnavimą vienoje patogioje vietoje“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Šiemet „airBaltic TravelLounge“ buvo atidarytas ir Rygos miesto centre – kelionių biuras pasiteisino ir pritraukia nemažai klientų.


Šiame straipsnyje: airBaltic

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių