Prie Neries rasti dingusio profesoriaus V.K.Gronsko daiktai

Kauno policijos pareigūnai praneša, kad rasti kai kurie praėjusį antradienį dingusio profesoriaus Vlado Kazio Gronsko daiktai.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Ramunė Tarandė patvirtino, kad prie Neries tarp Varnių ir Vilijampolės tiltų rasti daiktai priklauso V.K.Gronskui.

Juoda odinė striukė, kepurė, diplomatas – taip apsirengęs ir nešinas diplomatu habilituotas mokslų daktaras V.K.Gronskas dingo praėjusį antradienį. Po kelių dienų prie klubo „Combo“ buvo rasta profesoriaus užrašų knygelė.

Skelbėme, kad 70-metį profesorių sūnus parvežė namo. Paskutinį kartą profesorius pastebėtas Vėjų gatvėje.

Pareigūnai tiria visas įmanomas versijas nuo nelaimingo atsitikimo iki savižudybės.

Profesoriaus kolegos, Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto dėstytojai ir studentai jį prisimena kaip itin nekonfliktišką, kultūringą ir taikų žmogų.

Dingusiojo požymiai:

Apie 172 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, plaukai tiesūs, žili, su savimi turėjo juodos spalvos diplomatą. Vilkėjo juodos spalvos odine striuke, pilkos spalvos švarku, pilkos spalvos kelnėmis, dėvėjo juodos spalvos odinę kepurę su snapeliu, avėjo juodos spalvos aulinius batus.

Asmenis, mačiusius dingusį profesorių ar žinančius jo buvimo vietą bei galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, pareigūnai prašo kuo skubiau paskambinti į Kauno policiją telefonais (8 37) 303 453, (8 37) 303 395 arba 02 (visą parą).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių