Prekybos centrai per Kalėdas nedirbs (darbo laikas)

Per Kalėdas ir Naujuosius metus didieji sostinės prekybos centrai nedirbs. Kitomis švenčių dienomis prekybininkai dirbs trumpiau.

„Maxima LT“ parduotuvės Kūčių vakarą dirbs iki 20 val., Kalėdų dieną parduotuvės  - 9-18 val., o pirmąją Naujųjų metų dirbsiančios „Maximos“ pirkėjų lauks nuo 10 val., dauguma jų darbą baigs 20 val., kai kurios veiks iki 22 val.

Prekybos tinklo „Iki“ parduotuvės per šventes taip pat dirbs sutrumpintu darbo grafiku, o „Rimi“ parduotuvių darbo laiką koreaguos, atsižvelgiant į klientų srautus: vienos darbą pradės anksčiau, kitos dirbs ilgiau.

Dauguma sostinės prekybos centrų pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną nedirbs.

Prekybos centras „Akropolis“ Kūčių vakarą ir sausio 31-ąją dirbs – iki 20 val., o pirmąją Kalėdų dieną duris atvers „Maxima“ parduotuvė. Ji dirbs 9-18 val. Pirmąją naujų metų dieną „Akropolio“ „Maxima“ dirbs 10-22 val., o kavinės, restoranai – 12-22 val.

Prekybos centras „Panorama“ Kūčių vakarą ir paskutinę šių metų dieną dirbs iki 20 val., o pirmąją Kalėdų ir sausio 1-ąją veiks tik „Rimi“.

Taip pat dirbs ir prekybos centras „Ozas“. Tik Kūčių vakarą ir paskutiniąją metų diena centras veiks iki 19 val.

Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė (VCUP) nedirbs gruodžio 25 d. ir sausio 1-ąją, Kūčių vakarą ir gruodžio 31 d. VCUP veiks iki 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių