Prasikaltęs panevėžietis parsiųstas namo

Šiandien Vilniaus oro uoste buvo sulaikytas policijos ieškomas panevėžietis. Iš viso per metus pasieniečiai sulaikė puspenkto šimto teisėsaugos ieškomų asmenų.

Valstybės sienų apsaugos tarnyba (VSAT) pranešė, kad Vilniaus oro uosto pasieniečiai pirmadienį sulaikė iš Didžiosios Britanijos išsiųstą panevėžietį, kuris įtariamas Lietuvoje padaręs nusikaltimą ir kurio paiešką buvo paskelbusi policija. Tarp kitų keleivių, apie 22 val. atskridusių iš Londono, buvo ir 24-erių metų panevėžietis. Jis iš šalies buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimą.

Tikrindami dokumentus Vilniaus oro uosto pasieniečiai nustatė, kad šio vyro, kaltinamo nusikaltimo padarymu, ieško Panevėžio policija.

Pasieniečiai panevėžietį sulaikė ir po apklausos perdavė Vilniaus policijos pareigūnams. Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 441 asmenį, kurio ieškojo teisėsaugos institucijos. Daugiausiai jų įkliuvo oro uostuose, ypač Vilniaus, - 276 pasislėpusieji nuo teisingumo.

Tarp visų sulaikytųjų daugiausiai yra Lietuvos piliečių - 409. Pasieniečiai sulaikė ir 14 ieškomų Rusijos, 12 Baltarusijos piliečių, taip pat Ukrainos, Izraelio, Latvijos, Vokietijos piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių