Prasideda Klaipėdos senojo turgaus vadovo paieškos

Konkursas, kurio metu bus išrinktas senojo turgaus vadovas, turėtų būti paskelbtas antradienį. Numatoma, kad jis pareigas pradės eiti balandžio pradžioje. Kitai miesto turgavietei vadovo neskubama ieškoti.

Klaipėdos mero patarėjas, įmonės „Senasis turgus“ stebėtojų tarybos pirmininkas Simonas Gentvilas tvirtino, kad pirmadienį buvo baigiami derinti vadovo atrankos kriterijai.

Pasak pirmininko, naujajam senojo turgaus vadovui keliami tradiciniai reikalavimai. Jis turės išmanyti verslo vadybą, turgaus veiklą, taip pat - nekilnojamo turto plėtrą.

„Senojo turgaus teritorijoje yra suplanuota keletas pastatų. Taip pat keletas bus parduota. Dėl to žmogus privalo žinoti, kaip dirbti su nekilnojamu turtu“, – tvirtino S.Gentvilas.

Numatoma, kad naujasis turgus vadovas pareigas pradės eiti balandžio pradžioje. Jo alga siekia 3 tūkst. 300 litų per mėnesį, neatskaičius mokesčių.

Ilgametė įmonės „Senasis turgus“ direktorė Ramutė Kubilienė nebedirba nuo kovo 1 dienos. iš pareigų ji pasitraukė abipusiu susitarimu.

Daugiau nei metus be vadovo yra ir įmonė „Naujasis turgus“. Ieškoti jo dar neskubama.

„Kol kas vadovo neieškome. Nežinau, kada tai darysime. Dabar šias pareigas eina pavaduotoja. Ji susitvarko su darbu. Problemų nekyla. Kol nėra vadovo, ir pinigai tauposi“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vyriausioji specialistė, bendrovės „Naujasis turgus“ valdybos narė Milda Petrauskaitė.

Norą eiti šias pareigas buvo pareiškęs Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas. Pernai liepą jis buvo atšauktas iš įmonės „Naujasis turgus“ valdybos narių.

Vyriausios tarnybinės etikos komisijos išaiškinimu, asmuo, kuris kuris kontroliavo bendrovę, buvo jo valdybos pirmininku, vienerius metus, nustojęs būti valstybės tarnautoju, negali jai vadovauti.

Liepą sueis metai, kai V.Karmanovas nebėra bendrovės „Naujasis turgus“ valdybos narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visur

visur portretas
reikia keist ; ir senajam ir naujajam -uzsesedejo vienoi vietoi., reikia pradet nuo kainu uz vietas . Kainos kosmines.

ygfywe

ygfywe portretas
Tik ne paprastam mirtingajam ten isidarbinti :)

jo

jo portretas
Ir pamėginkit atspėti kas tą šiltą vietą užims?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių