Prapliupus lietui, tvino Klaipėdos gatvės (papildyta)

Prapliupus smarkesniam lietui, pirmadienį ryte nuotekų sistema vos spėjo rinkti vandenį. Liūties metu pradėjo tvinti kai kurios miesto gatvės.

Lietaus vandens nuotekų sistema kritulių nespėjo surinkti Pilies gatvėje. Patvino kai kurios Taikos prospekto vietos. Senamiestyje didelių rūpesčių nekilo.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovas Marius Martynaitis tvirtino, kad lietus pirmadienį ryte didelių problemų nesukėlė.

„Nusiskundimų dėl patvinusių gatvių nesulaukėme. Nesakyčiau, kad šis lietus buvo baisus. Juolab, kad jis trumpalaikis. Jau viskas džiūsta. Kiekvienas lietus vienu ar kitu momentu sukelia tam tikrų nepatogumų“, – tvirtino vadovas.

Klaipėdoje yra keletas vietų, kurios patvinsta kiekvienos didesnės liūties metu.

Dažnai vanduo susikaupia Manto gatvėje ties geležinkelio tiltu, Sausio 15-osios gatvėje, Šilutės plente ties bendrove „Klaipėdos energija“, Liepų gatvėje ties viaduku.

„Šios vietos yra žemiau. Subėga vanduo, o nuotekų sistema nespėja jo sugerti“, – aiškino M.Martynaitis.

Rytinio lietaus metu šiose vietose problemų nekilo.


Šiame straipsnyje: liūtispatvino gatvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
vaziavau per pacia liuti ivardintomis gavemis pirmyn ir atgal. nemaciau jokiu nesklandumu.

Lietus

Lietus portretas
Lietaus metu iš dangaus nukrinta vanduo, o po to jis turi nubėgti į lietaus surinkimo šulinius, kaip greit nubėgs priklauso nuo jo kiekio, taip kad niekas iš niekur neatsiranda ir niekur nedingsta - čia Lietuva - čia lietus lyja !

GYVENTOJAS

 GYVENTOJAS portretas
Gerb. vandentininkai ,o ką daryti Paupio kvartalo gyventojams,kai po liūčių vanduo bėga į namų rūsius ,nes gatvėse nėra lietaus kanalizacijos?. Pravedė kanalizaciją,vandentiekį ,o apie lietaus surinkimo sistemą pamiršo . Praeis keleri metai ir vėl raus gatves.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių