Iš pradžių padegtas automobilis, paskui ir garažas

Kauno miesto policija tiria naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį kilusius du gaisrus, kurių metu apgadintas tam pačiam gyventojui priklausantis turtas.

Pirmoji nelaimė apie 3.45 val. užfiksuota Birželio 23-iosios gatvėje. Čia daugiabučio kieme užsiliepsnojo 22 metų kauniečiui priklausantis 1992 metais pagamintas „BMW 316“ markės automobilis. Liepsnos nuniokojo priekinę automobilio dalį.

Šalies policijos departamento pateiktose įvykių suvestinės teigiama, kad transporto priemonė veikiausiai padegta tyčia. Tuo tarpu ikiteisminį tyrimą atliekantys Kauno miesto teisėsaugininkai tvirtina iš ugniagesių gavę informacijos, kad automobilis galėjęs užsidegti savaime. Mašinos šeimininkas apie patirtą nelaimę sužinojo tik ryte, išėjęs laukan ir pamatęs gerokai apdegusį savo BMW.

Dar nespėjęs tiksliai suskaičiuoti kokio dydžio žalą padarė automobilį padegę niekdariai, nukentėjusysis susidūrė su dar vienu nemaloniu akibrokštu. Ketvirtadienį ryte, apie 8.30 val., jaunuolis pastebėjo, kad apdegusi Draugystės gatvėje esančio jam priklausančio garažo siena.

Beveik neabejojama, kad ir čia ugnis įsiplieskė neatsitiktinai, o kažkas veikiausiai bandė tyčia vaikino turtą suniokoti. Policijos pareigūnai užsiminė, kad minėtą garažų masyvą saugo viena apsaugos bendrovė, o teritorija aplink stebima vaizdo kameromis. Tikėtina, kad visa tai padės išaiškinti įvykio kaltininkus.

Nukentėjusysis patirtus nuostolius įvertino daugiau nei 8 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: padegti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių