Portale baigėsi augintinių nuotraukų konkursas

Kelis mėnesius portale vykęs konkursas „Ir kaip juos galima skriausti???“ sulaukė didžiulio lankytojų dėmesio. Reikia tikėtis, kad konkurso idėja - duoti atkirtį gyvūnų kankintojams - pasiekė net ir didžiausius beširdžius.

Konkursas buvo išties populiarus: deja, ne visi dalyvavo sąžiningai. Norime visus nuraminti, kad atsakingai sekėme balsavimą ir anuliavome visus nesąžiningų lankytojų balsus.

Paskutinę konkurso savaitę kvietimą į kino teatrą „Forum Cinemas“ dviem asmenims laimėjo kaunietė Eglė, atsiuntusi savo šuniuko nuotrauką. Eglė rašo:

„Mano šuniukas vardu Naitas. Pats mylimiausias ir nuostabiausias augintinis, kokį tenka turėti. Jis labai draugiškas ir be galo protingas rytais visada prašo įsileisti į kambarį, o atėjęs aplaižo, išbučiuoja iki ausų. Labai mėgsta vartytis sniege, visada grįžta į kambarį su balta nosimi. Kai nori žaisti, kanda į ranką, tempia už rankovės. Kai nori gerti, visada ateina paprašyti arba nusiveda prie kriauklės, taip sakydamas, kad neturi gert ir reikia įpilt.“

Gruodžio viduryje portalas pakvietė skaitytojus duoti atkirtį gyvūnų kankintojams. Paskelbėme augintinių nuotraukų konkursą, kuris sulaukė didžiulio jūsų dėmesio. Kas savaitę savo keturkojų draugų nuotraukas portale publikavo po kelis šimtus lankytojų. Iš viso konkurse buvo pateiktos 2386 nuotraukos.

Ačiū už jūsų aktyvumą ir meilę gyvūnams.


Šiame straipsnyje: šunų konkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių