Politikai patarinėja, kas turėtų žaisti „Žalgiryje“

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo išplatintas Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos pasiūlymas keisti „Žalgirio" komandos žaidėjų sudėtį. Nurodytos ir konkrečios pavardės žaidėjų, kuriuos rekomenduojama pasikviesti.

„Žalgirio" komandai skirtame laiške siūloma į komandą pakviesti jaunus bei gabius žaidėjus - Donatą Motiejūną, kuris žaidžia „Aisčių" komandoje ir „Šiauliuose" rungtyniaujantį Mindaugą Kuzminską.

„Norint, kad tobulėtų ir įgytų žaidybinės patirties mūsų jaunieji krepšininkai, reikia prašyti Lietuvos krepšinio federacijos leidimo žaisti Donatui Motiejūnui ir Mindaugui Kuzminskui Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir Baltijos krepšinio lygoje (BBL) už savo atstovaujamas komandas. Jie būtų įtraukti į Kauno „Žalgirio" komandos sudėtį žaisti Eurolygoje", - rašoma minėtame laiške.

Jį pasirašė konservatorių frakcijos seniūnė Edita Gudišauskienė, raštą parengė tarybos narys Gediminas Budnikas, kuris yra buvęs „Žalgirio" žaidėjas.

Kauno meras Andrius Kupčinskas teigė, kad tai yra tik kelių frakcijos narių nuomonė, tačiau jis pritaria, kad komandoje būtų ugdomi jauni krepšininkai.

Kiti tarybos nariai siūlė nesikišti į „Žalgirio" darbą.

Plačiau skaitykte rytoj dienraštyje.


Šiame straipsnyje: tarybaŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių