Policijos žirgyno teritorijoje, Belmonte, rastas sprogmenų arsenalas

Pirmadienio naktį Vilniuje, Belmonte, vyko policijos operacija, per kurią teko kviesti ir Antiteroristinių operacijų rinktinę „Aras“. Dėl įtartinų radinių iškviesti ir ugniagesiai, kurie budėjo, kol įtartini radiniai buvo išvežti.

Per policijos operaciją sulaikytas ir vienas galimai neteisėtai nemenką ginklų arsenalą turėjęs vyras.

Portalo delfi.lt žiniomis, per policijos surengtą operaciją Belmonto g. 34 B adresu, policijos žirgyno teritorijoje, buvo rasti, įtariama, ginklai, sprogmenys ir petardos. Patalpas policija yra išnuomojusi.

„Aro“ pareigūnai išsivežė radinius, galimai, granatas, aiškinamasi, ar kokio galingumo rasti sprogmenys ir kiek jie pavojingi.

Anot prokuroro, pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo didelio kiekio šaunamaisiais ginklais ir  didelės sprogstamosios galios arba didelio kiekį šaudmenų, sprogmenų, ar sprogstamųjų medžiagų.

Ar bus prašoma suimti įtariamąjį ginklų disponavimu, kol kas neaišku.

Policijos duomenimis, sprogmenys ir šaudmenys rasti ėmus aiškintis iš kur netoli Raitosios policijos buvo rasta automatinio šaunamojo ginklo tūtelė. Pirminiais duomenimis, kiek anksčiau policijos pareigūnai buvo informuoti, kad netoliese aidėjo šūviai.

Surengus policijos operaciją, buvo rastas ginklas, iš kurio, įtariama, ir buvo šauta. Netrukus tyrimas nuvedė iki ginklų ir sprogmenų arsenalo.

Patalpas nuomoja žirginio sporto klubas „Aliūras“.


Šiame straipsnyje: ArasžirgynasBelmontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių