Iš policijos komisariato pabėgęs vagišius - jau sučiuptas

Trečiadienį apie 12.40 val. iš Vilniaus 1-ojo policijos komisariato pabėgo į apklausą dėl vagystės atvežtas įtariamasis. Policija jo ieškojo visame Vilniuje. Apie 16 val. policijai pavyko bėglį sučiupti.

Vyras sulaikytas Konstitucijos prospekto ir Lvovo gatvės sankryžoje.

Pasak šio komisariato viršininko Raimundo Dervinsko, šis vagystėmis įtariamas 18-metis trečiadienio rytą teismo sprendimu buvo suimtas mėnesiui, po to jis buvo atvežtas į policijos komisariatą apklausai.

Jos laukė laikino sulaikymo kameroje, o prieš pat vedant pas bylą tiriantį pareigūną, pasiprašė į tualetą. „Dėl to ir buvo be antrankių“, - kalbėjo R.Dervinskas.

Netoli tualeto, budėtojų dalyje, jaunuolis pastūmė jį lydėjusį policininką ir greitai iššokęs per budėtojus nuo interesantų skiriantį langelį, spruko pro duris. Pareigūnai dar spėjo pamatyti, kaip vagišius perbėgo judrią Kalvarijų gatvę ir dingo tarp Šnipiškių lūšnynų.

Dar policijos komisariate, kad netrukdytų bėgti, jis nusispyrė batus.

Kol kas policija pasako tik pabėgusio įtariamojo vardą – Edgaras. Pavardė kol kas neskelbiama. „Sudarėme sąrašą vietų, kur jis gali slėptis. Tikimės greitai surasti, nes įtariamojo ieško didelės policijos pajėgos“, - sakė R.Dervinskas.

Jau žinoma, kad pabėgęs iš policijos komisariato, vagystėmis įtariamas jaunuolis nubėgo pas netoliese gyvenantį draugą, ten persirengė, apsiavė batus ir išėjo.

Vilniaus 1-ojo policijos komisariato viršininko teigimu, bėglys policijai buvo žinomas ir anksčiau. „Jaunas, bet jau spėjęs pasižymėti“, - kalbėjo R.Dervinskas.


Šiame straipsnyje: suimtasispabėgimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių