Policijos akiratyje - neblaivūs nepilnamečiai

Pirmąją naujųjų mokslo metų dieną, iki 16 val. Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate užregistruota 12 pranešimų apie nepilnamečius, viešose vietose gėrusius alkoholinius gėrimus ar girtus pasirodžiusius viešumoje, informuoja policija.

Dažniausiai neleistinai “linksmindavosi” 3-4 moksleivių grupės, tačiau į policija iš po Žaliuoju tiltu esančios atkampesnės vietos pristatytas net 6 neblaivių merginų būrelis.

Alkoholį vartoję moksleiviai pastebėti įvairiose miesto vietose: prie Žaliojo tilto. Neries pakrantėse, Grigiškėse (Jaunimo skg.), Sėlių, Pranciškonų g. (šalia baro, kuriame, įtariama, gavo nusipirkti svaigalų), Viršuliškių g., A. Goštauto g., Pilies g., Gardino g. (vaikų darželio teritorijoje, kurioje buvo sulaikyti sargo ir perduoti policijai), Kareivių g. ir kitur.


Šiame straipsnyje: alkoholisbarasNepilnamečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
cia tipo uzdraude pardavineti svaigiuosius gerimus rugsejo 1aja... nu blia valdzia debilu saika, kitaip nepavadinsi :)

Jolita

Jolita portretas
Šokiravo Klaipėdoje Taikos pr.119a įsikūrusios naktinės gėrimų parduotuvės-baro užrašai. Ranka, su klaidomis ant durų ir langų užkreivalioti skelbimai,kad rugsėjo 1-ąją,baras dirbs ne tik ,kaip jau įprasta nuo 22 iki 8.00,bet visą parą.Ir ištiesų,nepaisant visų draudimų-moksleiviai ūžė.

lol

lol portretas
a tau gaila? )
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių