Policija: uostamiesčio garažuose pilna nelegalaus dyzelino

Trečiadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, dirbdami pagal numatytą priemonių planą, uostamiestyje patruliavo kartu su Lietuvos policijos mokyklos studentais.

Apie 12 val. patruliuodami Šilutės plente esančiame Rimkų garažų masyve, prie vieno iš garažų pareigūnai pastebėjo automobilį „Opel Zafira“, kurio bagažinėje buvo plastikinė talpa su 30 litrų dyzelinio kuro, o šalia garažo vartų - dar viena plastikinė talpa su 20 litrų dyzelinio kuro.

Automobilio savininkas J. P., gim. 1945 m., dyzelinio kuro įsigijimą patvirtinančių dokumentų neturėjo. Jis paaiškino, jog dyzelinį kurą įsigijo nelegaliai iš krovininio automobilio vairuotojo. Vyriškis sulaikytas ir nuvežtas į 2-ąjį policijos komisariatą.

Apie 15 val. Patrulių rinktinės pareigūnai, patruliuodami Upelio g. esančiame garažų masyve, pastebėjo, kaip prie vieno iš garažų privažiavo automobilis „Renault Cangoo“  ir vienas vyriškis iš jo į garažą krovė plastikines talpas.

Patikrinus garažą, jame aptikta daug tuščių plastikinių talpų, iš kurių 4 talpos buvo pilnos dyzelinio kuro (apie 80 litrų).  Sulaikytas 1964 m. gimęs klaipėdetis A. K. paaiškino,  kad garažas ne jo, jis tik atvežė plastikines talpas draugui.

Aiškinantis aplinkybes, priėjo 1969 m. gimęs klaipėdietis V. Š. Jis paaiškino, kad garažas yra jo ir dyzelinis kuras taip pat jo. Šis vyras dyzelinio kuro įsigijimą patvirtinančių dokumentų neturėjo. Buvo iškviesti 2-ojo policijos komisariato viešosios policijos skyriaus pareigūnai, vyriškis nuvežtas į policijos komisariatą.

Sulaikytiems klaipėdiečiams gresia baudos.


Šiame straipsnyje: nelegalus kurasdyzelinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Tai ka, tipo isipyles i plastikine talpa dyzelio ir nepasiemes cekio busi nubaustas?? kas cia per hujnia???

....

.... portretas
Cia kaip apsaugoi. "premija" ismoka kuru. Susirandi kas nupirkt , atvaziuoja su kanistrais , sulipi zmogeliui , o ceki man reik tai valdziai parvezt. Tai taip iseina kad tam zmogeliui kuris nusipirko sakes? Juokas pro asaras...

Pasiūlymas valdžiai

Pasiūlymas valdžiai portretas
Gal pradėsit tuoj ir gatvėje mašinas stabdyti? Aha, pilnas bakas degalų, o pirkimo čekio nėra - bauda tau!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių