Policija sulaikė 4 kg amfetamino ir aptiko kanapių plantaciją

Kauno policijos pareigūnai sulaikė 4 kilogramus amfetamino ir Kaišiadorių rajone aptiko kanapių auginimo plantaciją.

Kelyje Vilnius - Klaipėda, netoli Vilniaus, pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A3“, kurį vairavo vilnietis S.Ch. Apžiūros metu automobilyje buvo rasta, kaip įtariama, 1 kg amfetamino. Vairuotojas buvo sulaikytas.

Tuo pačiu metu vieno kauniečio namuose, atliekant kratą, buvo rasta, kaip įtariama, 3 kg amfetamino. Buto šeimininkas sulaikytas.

Pareigūnas patikrinus vieną Kaišiadorių rajono sodybą-vienkiemį, buvo aptikta kanapių auginimo plantacija - per 1 tūkst. daigų. Sodybą prižiūrintis kaunietis pareigūnų sulaikytas.

Kauno miesto apylinkės teismas leido „Audi A3“ vairuotoją suimti dviem mėnesiams. Anksčiau jis 3 kartus teistas už plėšimą ir bendradarbiavimą vykdant vagystes.

Buto šeimininkas, pas kurį rasta 3 kg amfetamino, teismo sprendimu suimtas 1 mėnesiui, jis teistas 7 kartus - už vagystes, chuliganizmą ir bendradarbiavimą vykdant vagystes.

Kanapių plantacijos šeimininkas suimtas 10 parų, šis kaunietis neteistas.

Kauno policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir dėl neteisėto kanapių auginimo.


Šiame straipsnyje: kanapėsamfetaminas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių