Policija kviečia miestiečius į šventę

Ketvirtadienį Kauno miesto policija aštuntą kartą kviečia miesto gyventojus į tradicinę šventę Vienybės aikštėje, skirtą paminėti Šv. Angelų sargų dieną.

Šventė prasidės 16 val. Bus iššautos patrankos salvės už Kauno policiją, už Kauną - saugų miestą, už Kauno gyventojus.  

Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai demonstruos kovinės parengties veiksmus, kinologai kartu su publikos numylėtiniais - tarnybiniais šunimis parodys, kaip sulaikomi teisėtvarkos pažeidėjai, apieškomi įtarimą sukėlę asmenys, surandami kvaišalai.

Mykolo Romerio universiteto Kauno policijos fakulteto studentai bei Kauno Aikido ir Kendo klubų nariai pademonstruos savo meistriškumą, mokydami kauniečius savigynos veiksmų.

Renginio metu bus pagerbti ir stikline angelo „Gėrio sergėtojas" statulėle bei padėkomis apdovanoti piliečiai, padėję policijai išaiškinti nusikaltimus, sulaikyti nusikaltimai įtariamus asmenis.

Miestiečiai galės apžiūrėti policijos technikos, ginkluotės ir specialiųjų priemonių parodą, savadarbių šaunamųjų ir nešaunamųjų ginklų, kuriais buvo padaryti nusikaltimai, kolekcija, mobiliąją ekspertų laboratoriją. Savo techniką demonstruos ne tik policijos, bet ir kitų specialiųjų tarnybų pareigūnai.

Norintys galės pasivažinėti riedžiais, pasimatuoti neperšaunamas liemenes, pasitikrinti blaivumą. Ekstremalių situacijų mėgėjai galės išbandyti saugos diržų demonstravimo ir automobilių apsivertimo imitavimo įrenginį.

Šventėje gros Viešojo saugumo tarnybos pučiamųjų orkestras, dainuos ir šoks vaikų šou muzikinė grupė „Saulės vaikai", atlikėja Westa.

18 valandą prasidės  koncertas, kuriame miestiečius linksmins grupės „Pikaso", „Rebelheart", „Rondo" ir „16 Hz".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių