Po visą savaitgalį vykusių gaudynių vairuotojas įkliuvo girtas

Pirmadienį Vilniaus policijos pareigūnams įkliuvo neblaivus vairuotojas, kuris kaip įtariama penktadienį vakare sužalojo policijos pareigūnę.

Pareigūnai visą savaitgalį vaikėsi įtariamąjį, Vilniuje sužalojusį policijos pareigūnę. Pirmadienį apie 15 valandą ieškomas automobilis „Mercedes Benz" buvo pastebėtas Karoliniškėse.

Penktadienį vakare prie sporto, pramogų ir verslo rūmų „Forum Palace" mersedeso vairuotojas sužalojo policijos pareigūnę. Policijos patruliui pasirodė įtartinas vienas vairuotojas – prie automobilio pareigūnė priėjo jo patikrinti.

Pamatęs pareigūnę vyriškis sprukdamas iš aikštelės kliudė ją. Policininkei buvo išnarinta ranka.

Iš karto buvo paskelbta automobilio paieška, tačiau jo ir vairuotojo sulaikyti nepavyko. Policijos pareigūnai šį „Mercedes Benz" Vilniuje buvo pastebėję sekmadienį, tačiau įtariamasis pabėgo.

Pirmadienį automobilio „Mercedes Benz" vairuotojas nuo jį pastebėjusių pareigūnų nurūko į Pilaitės pusę. Bėglys pasuko į miškelį – važiuodamas miško keliuku jis gerokai apgadino transporto priemonę. Paskui vyriškis vėl grįžo į Karoliniškes. Prie garažų jis iššoko iš automobilio ir nubėgo. Už kelių šimtų metrų policijos pareigūnai pasivijo bėglį ir jį sulaikė.

24 metų jaunuolis policijos pareigūnų akivaizdoje išmetė automobilio raktus.

Įtariamasis buvo neblaivus – policijos pareigūnų automobilyje jis netrukus užsnūdo. Pažadintas jaunuolis neigė vairavęs – sakė, kad ėjo iš Pilaitės ir buvo sulaikytas.

Policija šį rytą gavo pranešimą, kad automobilis „Mercedes Benz" buvo pavogtas Ukmergėje. Pirminiais duomenimis, policijai apie vagystę pranešta melagingai.

Įtariamasis nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą.

Policijai sulaikytasis Mindaugas Matukas yra jau pažįstamas. Nuo kovo policijai jis įkliūva neblaivus beveik kiekvieną mėnesį. Jaunuolis neturi vairuotojo pažymėjimo. Jam skirta ne viena bauda, tačiau nė vienos jis dar nesumokėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

be

be portretas
Jei nebutu tokiu asilu,tai keliu eismo taisykles butu ant 3 lapu.O dabar knyga,kurios jie vistiek neskaito ir nesimoko.Paradoksas!

...

... portretas
Ne 24, o 27 metai

asmuo

asmuo portretas
Ir vėl mersa draiveris, tokius pagavus uždubasint ir rami galva, nes baidos vistiek tokiu neveikia...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių