Po pozavimo nuotraukoms – išžaginimas oraliniu būdu

Sostinės pareigūnai aiškinasi dviejų vilniečių pažinties, pasibaigusios išžaginimu, bent jau taip teigia moteris, istoriją.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pirmadienio vakarą, 19.23 val. patruliai sulaukė skambučio dėl Fabijoniškėse, Liudo Giros gatvėje vykstančių muštynių. Atstiktinis praeivis aiškino, jog prie šalikelėje pastatyto „Audi“ markės automobilio mušasi vyras ir moteris.

Kai pareigūnai atvyko, mušeikos, kaip vėliau paaiškėjo 31 metų A.D. ir 44-ių metų jos draugas G.K. lyg niekur nieko sėdėjo vienas šalia kito automobilyje ir šnekučiavosi.

Atvykus pareigūnams, vėl įsiplieskė aistros. Moteris pradėjo aiškinti, jog vyras ją išžagino oraliniu būdu.

Jos teigimu, ji su G.K. susipažino per radijo stoties A2 pažinčių skelbimus. Susitikę daug nedėlsė ir abu automobiliu pasuko link miško. Čia, anot A.D., vyras ją įkalbėjo pozuoti nuogai, o kai ši po kelių nuotraukų atsisakė tai daryti, išprievartavo ją oraliniu būdu.

Tuo, kaip policijos pareigūnams pasakojo moteris, naujojo draugo išpuoliai prieš ją nesibaigė, esą jiems automobiliu važiuojant į Vilnių, vyras iš jos rankinės ištraukė 100 litų ir pagrasino nuvešti ten  „kur jos niekas nesuras“.

Tada A.D. tegimu, ji ištraukė raktą iš užvedimo spynelės ir, kai automobilis sustojo, bandė nuo pabėgti. Prie automobilio ir įvyko muštynės, apie kurias policijai pranešė pastebėjęs pilietis.

Į policijos komisariatą pristatytas G.K. šią istoriją nušvietė šiek tiek kitokiomis spalvomis. Jo teigimu, moters niekas nevertė nei važiuoti į mišką, nei pozuoti nuotraukoms, nei jį pamylėti. Konfliktas kilo tada, kai ji už savo paslaugas pareikalavo 100 litų, o jų negavusi puolė muštis.

Kuris teisus, o kas meluoja, bandys išsiaiškinti policijos pareigūnai. Vilniaus 6-ajame policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Beje, peržiūrėję G.K. fotoaparate užfiksuotus kadrus, policijos pareigūnai jame rado daugybės nuogų moterų fotografijų.

Bus bandoma nustatyti ir šių moterų asmenybes, policija tirs, ar jos pačios sutiko pozuoti vyrui, ar tai buvo priverstos daryti jėga.


Šiame straipsnyje: išžaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių