Plikledis vairuotojus privertė būti atsargesnius

Nors antradienį Kauno gatves buvo padengęs plikledis, Kaune policija užregistravo tik 30 techninių avarijų ir du įvykius, kai buvo sužaloti žmonės.

„Šie skaičiai niekuo nesiskiria nuo kitų dienų. Žinoma, avarijų buvo daugiau, tačiau į policiją kreipiamasi tik tais atvejais, kai yra sužeistų žmonių, kai susiduria trys ir daugiau automobilių arba kai automobiliai drausti „Kasko" draudimu. Kitais atvejais vairuotojai patys išsiaiškina avarijos priežastis ir praneša draudimo bendrovėms", - sakė Kauno kelių policijos atstovė spaudai Gražina Jasiūnienė.

Ji taip pat pastebėjo, kad vairuotojai tampa atsargesni, kai kelius padengia ledas. „Miesto gatvėmis šį rytą buvo galima normaliai važiuoti. Tačiau nepavydžiu tiems, kurie į Kauną važiavo iš priemiesčių. Keliai buvo slidūs", - sakė G.Jasiūnienė.

Antradienį apie 18.50 val. S.Dariaus ir S.Girėno gatve važiavęs automobilis „Volkswagen Golf", kurį vairavo 19 metų vairuotojas L.P., ties sankryža su Planetų gatve nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Vairuotojas buvo pristatytas į Kauno medicinos universiteto klinikas (KMUK) komos būklės.

Apie 16.40 val. R.Kalantos gatve važiavęs „Volkswagen Golf", kurį vairavo 47 metų J.R., ties 55 namu parbloškė ir sužalojo per reguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį 47 metų H.M. Nukentėjusysis pristatytas į KMUK.


Šiame straipsnyje: plikledisavarijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių