Plėšimu įtariami nepilnamečiai sulaikyti

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė du nepilnamečius, įtariamus įvykdžius plėšimą įsibraunant į patalpas.

Policijos pranešime teigiama, kad plėšimas įvykdytas vasario 18 d. 20 val. 15 min. Ukmergėje. Į trijų jaunuolių nuomojamą butą, išėmę medines duris su stakta, įsiveržė trys nepažįstami vaikinai. Jie sumušė buto gyventojus A. B., A. P. ir A. L. bei  ėmė viską versti, sakydami, kad jie policijos darbuotojai ir ieško narkotikų, o kratos orderis netrukus bus pristatytas. Įsibrovėliai pagrobė telefonus „Samsung“,  „Nokia 3220“ bei „Nokia 1616“, taip pat  13 pakelių cigarečių. Po to iš buto pasišalino. Nukentėjusieji apie įsibrovimą pranešė policijai.

Policijos pareigūnai vakar, vasario 19 d., apie 21 val. sulaikė du įtariamuosius. Jie buvo pristatyti į Policijos komisariatą. Abu įtariamieji yra šešiolikmečiai Ukmergės miesto gyventojai. Vienam nustatytas 0,34 prom. girtumas. Antrasis buvo stipriau apsvaigęs – nustatytas 1,37 prom. girtumas. Jaunuoliai uždaryti į areštinę, o artimiausiu metu bus sprendžiamas kardomosios priemonės skyrimo klausimas. Trečias įtariamasis dar yra ieškomas.

Ukmergės r. policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d.


Šiame straipsnyje: plėšimasUkmergėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių