Plėšikai sužalojo dar vieną Karoliniškių gyventoją

Šeštadienio naktį į Vilniaus ligoninę iš Karoliniškių buvo atvežtas devyniolikametis, kurį aštriu daiktu kieme sužalojo apiplėšti jį bandę nepažįstami jaunuoliai.

Kaip policijos pareigūnams ir medikams pasakojo nukentėjusysis, jis apie 0.50 val. ėjo į savo namus, kai viename iš A.P.Kavoliuko gatvės kiemų buvo užpultas dviejų nepažįstamų jaunuolių.

Užpuolę devyniolikametį, nusikaltėliai jam kažkokiu daiktu dūrė į šlaunį ir pabandė atimti mobilųjį telefoną, tačiau jaunuoliui pavyko pabėgti ir pasislėpti savo namuose.

Jaunuolis į medikus kreipėsi ne iškart, tik kai pamatė, kad kraujavimo nepavyksta sustabdyti, jis nutarė, jog reikia pasirodyti medikams.

Laimei, žaizda nebuvo labai pavojinga, todėl po pirmosios pagalbos suteikimo, vyras paleistas gydytis į namus.

Dėl plėšimo sostinės penktajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policijos pareigūnai  pastebi, kad tai jau ne pirmas panašus nusikaltimas įvykdytas Karoliniškėse. Nusižiūrėta auka užpuolama gatvėje, sužalojama ir iš jos atimami pinigai ar telefonas. Dažniausiai, nusikaltėlių grobis būna labai nedidelis.

Neseniai toks užpuolimas pareikalavo ir vyro gyvybės. Į laiptinę užėjęs pensininkas, buvo užpultas plėšikų. Nors jų grobis buvo vos keli litai, vyrą dėl patirto šoko ištiko infarktas, jis netrukus mirė.

Įtariama, kad žmones Karoliniškių gatvėse apiplėšinėja tie patys nusikaltėliai.


Šiame straipsnyje: plėšimassubadytas peiliu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių