Pirmoji „Timberland“ parduotuvė atidaroma PC „Ozas“

Sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvių tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Sport Line" spalio 22 dieną Vilniuje esančiame PC „Ozas“ atidaro firminę „Timberland“ parduotuvę.

Tai pirmoji šio prekės ženklo parduotuvė Lietuvoje.

„Timberland“ yra pasaulinis aukščiausios kokybės avalynės, drabužių ir aksesuarų kūrimo, projektavimo ir pardavimo lyderis. Kompanija vykdo daugiau nei dešimtį skirtingų kampanijų, skirtų gamtos užterštumo mažinimui ir kitoms socialinėms bei ekologijos problemoms spręsti.

„Aktyviam laisvalaikiui bei kelionėms skirtų prekių, tokių kaip drabužiai ar avalynė, pasiūla Lietuvoje nedidelė. O pagrindinis „Timberland“ pirkėjas yra būtent aktyvų laisvalaikį, nuotykius ir keliones mėgstantis vyras, kuris vertina kokybę bei praktiškumą. Todėl manome, kad net ir sunkmečiu „Timberland“ suburs lojalių šiam prekės ženklui gerbėjų ratą“, – apie naują tinklą kalba „Sport Line“ rinkodaros vadovė Indrė Bebravičiūtė.

Vilniuje atidaryta „Timberland“ parduotuvė savo koncepcija nesiskirs nuo kitų šio tinklo parduotuvių visame pasaulyje. Anot Indrės Bebravičiūtės, skirsis tik prekių asortimentas: „Bus prekiaujama tik vyriškais drabužiais, avalyne bei aksesuarais. Be to, čia bus galima įsigyti ir legendinius geltonuosius „Timberland“ batus, kuriuos vertina užsienio bei Lietuvos muzikos ir šou verslo atstovai“, – pasakoja rinkodaros vadovė.

„Timberland“ gaminiai skirti vartotojams, kurie vertina gamtą ir ją puoselėja. Pavyzdžiui, ant kiekvienos šio prekės ženklo batų dėžutės yra gamybos etiketė, kurioje nurodoma batų sudėtis bei informuojama apie žalą gamtai, kuri buvo padaryta gamybos metu.

„Timberland“ kompanija turi savo tinklus Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Lotynų Amerikoje, Pietų Afrikoje ir Viduriniuosiuose Rytuose.  Ateityje numatoma aktyvesnė tinklo plėtra ir Lietuvoje. „Timberland“ parduotuves planuojama atidaryti visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose esančiuose žymiausiuose prekybos centruose.


Šiame straipsnyje: Timberlandpc ozasOzas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių