Pirmąjį gimtadienį švenčiančioje „Panoramoje“ - nuolaidų lietus

Lygiai prieš metus Vilniaus centre duris atvėręs prekybos centras „Panorama“ penktadienį rengia savo gimtadienio šventę. Žadama, kad apsilankiusių pirkėjų lauks specialios nuolaidos ir šventinė programa. Joje – projekto „Šok su manimi“ dalyvių Eglės Straleckaitės ir Mariaus Kiltinavičiaus pasirodymai.

Gimtadienio kulminacija taps iškart po 18 val. perpjautas didžiulis šventinis tortas. 30 tūkst. – tiek jo gabaliukų planuojama išdalyti gimtadienio svečiams.
 
Penktadienį su specialiomis nuolaidomis pirkėjus turėtų pasitikti absoliuti dauguma „Panoramos“ parduotuvių ir restoranų.

„Rimi Hypermarket“ saldainiams, vynui ir šampanui taikys 25 proc. nuolaidą, visiems moteriškiems ir vyriškiems drabužiams – 40 proc., sauskelnėms „Libero“ – 35  proc.

30 proc. pigiau bus galima įsigyti drabužių ir aksesuarų iš „Aprangos galerijos“, 20 proc. – „Pull and Bear“, nuo 30 iki 70 proc. nuolaidos taikomos visai „Monton“ kolekcijai, 20 proc. – „New Yorker“, 30 proc. – visiems „Gino Rossi“ batamas, 50 proc. – visoms interjero detalėms „C&D“.

Nuo 18 val. prasidės ir iki pat 21 val. vakaro tęsis speciali šventinė programa – paradas, pramoginių šokių pasirodymai, grupės N.E.O koncertas ir projekto „Šok su manimi“ dalyvių E.Straleckaitės ir M.Kiltinavičiaus šokiai.

Gimtadienio renginiai tęsis ir šeštadienį –  prekybos centre įsikūrę restoranai pateiks klientams patrauklių pasiūlymų pietums, o mažuosius prekybos centro lankytojus linksmins klounų pasirodymai.   

 


Šiame straipsnyje: panorama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių