Pikete dėl šildymo – skirtingi požiūriai

Prie Vilniaus savivaldybės į piketą trečiadienį rinkosi sostinės savivaldybės opozicijos atstovai bei juos palaikantys miesto gyventojai.

Daugiau kaip šimtas vilniečių reikalavo mero Artūro Zuoko atsakomybės dėl milžiniškų sąskaitų už šildymą.

„A.Zuokas turi inicijuoti nuodugnesnį tyrimą ir išsiaiškinti, kodėl tokios sąskaitos už šildymą sostinėje. Kiek mokesčių mokėtojų pinigų „Vilniaus energija“ išleido savireklamai?“, - kalbėjo miesto konservatorių lyderis Vidas Urbonavičius.

Tiesa, vos prasidėjus mitingui daugiausiai senyvo amžiaus piketuotojai pradėjo piktintis jaunuoliais, kurie dėl šilumos kainų plakatuose kaltino premjerą A.Kubilių.

Šie greičiausiai mero A.Zuoko komandos į mitingą sukviesti jauni žmonės atsakomybę ragino prisiimti ne A.Zuoką, o Vyriausybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vika

vika portretas
Lietuvos Dujos saskaitose "pastovioji kainos dalis",pazeidzia LR CK 6.385str.1 dali,- energijos tiekimo imone privalo parduoti abonentui sutartyje numatyta energijos kieki laikydamiesi saliu suderinto energijos tiekimo rezimo.Petiektos ir sunaudotos energijos kiekis nustatomas pagal apskaitos prietaisu rodmenis arba kitu sutartyje nurodytu budu. Abonentas moka uz faktiskai sunaudota energijos kieki pagal energijos apskaitos prietaisu rodmenis,jeigu sutartis nenustato ko kito LR CK 6.368 str.1-dalis.Sutartyse tokios ,kaip "pastovioji kainos dalis "nera,vadinasi si kainos dalis yra reketuojama is Lietuvos zmoniu.Idomu ,kodel neuzsiima isaiskinimu FNTT,STT ,vartotoju teises komitetas...,juk tai yra nusikaltimas ... .Todel as manau ,kad duju "pastovioji kainos dalis " uz nieka ,yra politiku isgalvota ir ji turi buti panaikinta.

Danielius

Danielius portretas
Mes susiradome kitą šiluminio centro priežiūros darbuotoją,tai sąskaitos sumažėjo labai ženkliai.Jis tiesiog gyvena tame pačiame name ir kiekvieną` dieną ,atsižvelgdamas į oro temperatūrą ,reguliuoja ir šilumą.Darbas labai paprastas,bet žmonės atsidžiaugti negali.Nes namuose nereikia laikyti atvirų langų ir radiatoriai neplyšta nuo karščio,kai lauke pliusinė temperatūra.

klausykit

klausykit portretas
sakytu mokytoja iš Mažeikių.Mes manome kad Vilniaus Energija ir City service gal giminės ar kas, todėl ir Šnipiškių šilumos ūkio administracija po Naujų metų daugiabučiams namams, kurie neturi dar neišsirinkę savo šilumos punktus prižiūrinčios įmonės, pakabino skelbimą kad prižiūri City service. Nei kas klausė nei rinko,nei prašė o atsirado toks skelbimas ant durų. Kodėl pažeistas Šilumos ūkio įstatymas.Kas čia pasikeitė, ar nepasikeitė pasakykit.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių