„Pikaso“ džiugins gerbėjus nauja daina ir nuotraukomis

Gražiai įdegusiais ir raumeningais kūnais moterų akis penktadienį paplūdimyje džiugino klaipėdiečių vaikinų grupė „Pikaso“.

Kitą savaitę radijo eterį turi pasiekti naujas grupės darbas „Skirtingi krantai“. Šią dainą lydės ir jaudinanti vyrukų fotosesija.

Dainos „Skirtingi krantai“  fotosesijoje vaikinai fotografavosi pajūryje, kur trumpam tapo gelbėtojais. „Daina yra apie amžiną dalyką – meilę. Ji - lyg du skirtingi krantai, kuriuos nuolatos kažkas ir jungia, ir skiria. Bekraštės jūros juk nebūna. Todėl kilo idėja vaikinus paversti gelbėtojais, kurie ir padėtų toje jūroje skęstančiajam pasiekti kurį nors krantą“, - apie dainos ir fotosesijos idėją pasakojo grupės prodiuseris Gintaras Bendžius.

Rudenį grupė „Pikaso“ švęs dvejų metų sukaktį, kai pasikeitė jos nariai. „Per šiuos dvejus metus jau buvo išleista nemažai grupės dainų, tokių kaip „Tyla“, „Aš kaip ir tu“, todėl simboliškai turėtų pasirodyti ir naujas albumas. Kūrinys „Skirtingi krantai“ bus lyg ir stipresnis postūmis ruošiantis rudenio albumui“, - ateities planais pasidalijo G.Bendžius.


Šiame straipsnyje: Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

vidma

vidma  portretas
kopijojam baywatch tema , negalit nieko savo prigalvot ? visvien nebusit panasus i Davida Hasselhoff ...... na nors nenostabu musiskiai kazka ten vakarose pamato galvoja gal ir jems ka pakartot kaip papugoms, juk ne visi runkeliai zuri vakaretiska TV o gal ir praeis kaip originali ideja .....

ff

ff portretas
garis raumenu nelabai tai su lemene nesiskiria..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių