Pedofilas iš Lietuvos reikalauja 50 tūkst. litų už „neskanią duoną“

Garsiausiu Vilniaus pedofilu pramintas už 5 mažamečių ir 4 nepilnamečių mergaičių bei 2 moterų prievartavimą 23 metams kalėti nuteistas 37 metų Algis Stašauskas iš Lietuvos valstybės reikalauja 50 tūkst. litų neturtinės žalos atlyginimo.

Kaip rašo delfi.lt, šią žalą jis teigia patyręs dėl Lukiškių kalėjimo administracijos veiksmų – esą čia tiekiama neskani ir greitai sudžiūvanti duona bei atšalęs maistas.

„Kieta duona kenkia dantims ir yra blogiau virškinama, o ilgai nevalgant šilto maisto gali išsivystyti skrandžio opa ar vėžys“, – pareiškė už seksualinius nusikaltimus nuteistas ir pavojingu recidyvistu pripažintas A. Stašauskas, kuris pirmuosius 15 metų bausmę turi atlikti kalėjime.

Penkis kartus teisto A. Stašausko ieškinį Lietuvos valstybei, atstovaujamai Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo (TIK), antradienį pradėjo nagrinėti Vilniaus apygardos administracinis teismas, pranešė delfi.lt.

Ginkluotų konvojaus pareigūnų iš kalėjimo atvežtas A. Stašauskas neslėpė geros nuotaikos – teismai dabar yra vienintelė vieta, į kurią ilgam už grotų pakliuvęs seksualinis maniakas gali bent trumpam ištrūkti.


Šiame straipsnyje: Stašauskaspedofilaspedofilija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių