Pažinkime kalėdinį Vilnių

Gruodžio mėnesį Vilniuje rengiamos kalėdinės ekskursijos  po miestą. Ekskursijų dalyviai kviečiami sužinoti, kokios Kalėdų legendos supa sostinę ir pajusti tikrą šventinę nuotaiką.

Prisidėdamas prie kalėdinių renginių gausos, Vilniaus turizmo informacijos centras kviečia vilniečius, miesto svečius ir visus Lietuvos gyventojus dalyvauti šventinėse ekskursijose po Vilnių.

Tai puiki proga ne tik pasivaikščioti po šventine nuotaika alsuojantį Vilniaus senamiestį, bet ir pasiklausyti Vilniaus legendų, kurių veiksmas yra vykęs per Kalėdas, sužinoti Kalėdų šventimo Vilniuje tradicijas, apsilankius stebuklais garsėjančiose sostinės vietose patikėti Kalėdų stebuklu.

Gruodžio 6, 13 ir 20 dienomis organizuojamos ekskursijos „Vilniaus legendos", „Stebuklais garsėjantis Vilnius" bei „Šventinis pasivaikščiojimas po kalėdinį Vilnių" vyks pėsčiomis.

Vilniaus turizmo informacijos centras jau nuo 2007 metų birželio vilniečiams ir miesto svečiams siūlo originalų laisvalaikio praleidimo būdą - temines ekskursijas pavieniams asmenims lietuvių kalba, kurios jau tapo kiekvieno šeštadienio popietės tradicija.

Per 2007-2008 metus teminėse ekskursijose, skirtose pavieniams asmenims, dalyvavo 1 tūkst. 255 asmenys.

Daugiau informacijos apie ekskursijas: tel. (85) 262 64 70 (darbo dienomis nuo 9 iki 18 val.), www.vilnius-tourism.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių