Patvirtintas Neringos savivaldybės strateginis plėtros planas

„Neringa – unikalaus kraštovaizdžio ir darnios aplinkos pajūrio kurortas, išsiskiriantis svetinga bendruomene, saugia ir patrauklia aplinka gyvenimui ir poilsiui, kokybiškomis ir išskirtinėmis paslaugomis turistams bei lankytojams ir puoselėjantis kultūrinį, istorinį paveldą bei savitą etninę kultūrą“, - tokia Neringos savivaldybės plėtros vizija numatoma savivaldybės tarybos patvirtintame Neringos savivaldybės strateginiame plėtros plane 2014-2020 metams.

Kartu su šiuo dokumentu buvo patvirtinta Investicijų pritraukimo strategija Neringos savivaldybėje.

Neringos savivaldybės strateginis plėtros planas apima esamos situacijos ir SSGG analizes, viziją ir plėtros prioritetus, priemonių planą su jo įgyvendinimo rodikliais, valdymo ir stebėsenos sistemą. Vizijai siekti suformuluoti trys prioritetai, kurie orientuoti į turizmo vystymąsi ir kurortinių paslaugų kokybės plėtrą, viešųjų paslaugų prieinamumo ir kokybės gerinimą bei subalansuotos infrastruktūros plėtrą, viešojo valdymo gerinimą.

Neringos savivaldybės strateginis plėtros planas buvo rengiamas, kurorto plėtros vizija formuojama pasitelkiant į pagalbą darbo grupes, kurias sudarė Neringos savivaldybės administracijos darbuotojai, tarybos nariai, savivaldybės įstaigų bei įmonių atstovai ir verslo atstovai.

Su Neringos savivaldybės strateginio plėtros plano 2014-2020 metams projektu turėjo galimybę susipažinti ir visuomenė – šio dokumento projektas buvo skelbiamas savivaldybės tinklapyje, buvo organizuotas pristatymo renginys.

Neringos savivaldybės strateginis plėtros planas 2014-2020 metams rengiamas įgyvendinant projektą, kurio vertė – 70 180 litų, iš jų: 59 653 litų sudaro Europos socialinio fondo parama, 10 527 litų – savivaldybės biudžeto lėšos.

Strateginis plėtros planas buvo pradėtas rengti 2012 m. rugsėjo mėnesį. Susipažinti su dokumentu galima čia:



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesamone

nesamone portretas
kas is tuo plano ,,, keliiukus dviratininkams reikia pravesti kartais ir palej kuopos galima padariti kelia kuri eis kartais palej kuopos tik tam tikrais tarpais , kelta reikia padariti ir prie kintu ar ventes rago ,,, ten pastatiti irgi gyvenvieciu su grazeis mediniais namukais data judejimas us kaip ir nidoj taip ir ventes rage ,,kaikur prie mariu kaip ir kursiu nerijuoj reikiapadariti masinu aiksteliu su suoliukais tualetais .. jau 21 amzius zmnes vazinejo transportu is ziuri visas vietoves kur yra keliai ten ir vazioja o kas is tuo kad dazniausiai keliaujama vasara o nida negalii sutalpinti tiek poilsiautoju o jei butu ir kintuose gtvenviete ikurta ir krantai sutvarkiti butu kaitaip visur butu judejimas ir siaura gelezineli reikia paleisti nuosvientuosios per palangos centra kazkur per klaipeda iki kintu ir ventes raga tada mnes gale gyventi kur grazu o dirbti klaipedoja .. ir labai greitai pasiekti klaipeos centra .. Rankos ne is tuos vietos auga pas strategus visuokius ,,, Prie Minijuos niekur neprvazioti jokios aiksteles suoliuku tualetu nieko nera .. kelias Kartena lapiai graziausios vietos ir kalnai nedideli yra fantastiniai marsrutai niekas nieko netvarko kelias zvirkiliotas ..Zinoma saugojo gamta tik nuo tuo saugojimo kaz kaip niekas netobuleja turizas LT galetu buti nuo geguzes iki lapkricio ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių