Pasisemti interjero ir dizaino idėjų – į parodą

Bendrovė „Expo Vakarai“ ketvirtadienį Klaipėdos arenoje atidarė tris dienas truksiančią Interjero ir dizaino idėjų parodą „Inter Deco 2012“.

Uostamiestyje šis renginys organizuojamas pirmą kartą. Parodoje dalyvauja daugiau nei šimtas įmonių iš Lietuvos, taip pat iš Latvijos. Renginyje savo darbus pristato jauni ir jau pripažinimą pelnę dizaineriai, kūrybiniai kolektyvai bei namų įrangos ir baldų gamintojai.

„Iš pradžių skeptiškai vertinome statybinių bendrovių dalyvavimą renginyje, bet jų stendai nei kiek neatsilieka nuo interjero dizainerių“, – džiaugėsi parodos „Inter Deco 2012“ projekto vadovė Zarina Lukošiūnė.

Parodos metu bus surengta 12 pažintinių seminarų, skirtų tiek dalyviams, tiek lankytojams. Jų temos - nuo namų interjero kūrimo filosofijos bei praktinių sprendimų iki būsto ekologijos bei naujausios įrangos pristatymų.

Renginio organizatoriai tikisi, kad paroda sulauks ir aktyvaus lankytojų dėmesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp.

Klp. portretas
o kur paskutinis sakinys: nuo kelintos val.dirba ir į kada vyks paroda? Bilieetų kaina. Neišsamu.

nuomone

nuomone portretas
niekam nerekomenduoju eiti, apie interjera gal du stendai, interjero detaliu jokiu, vieni lankstinukai, jei nereikia santechnikos ar statybiniu medziagu bei virtuves reikkmenu... tai ten nera ko ir eiti... tas pats kaip ir per visas kitas parodas.. tik pavadinimas visiskai neatitinka sios parodos likome visiskai nusivyle.. pinigai ismesti i bala
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių