Pasieniečiai surakino neblaivų besipriešinantį asmenį

Vilniaus rajone smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio 26 metų vyriškis priešinosi jį tikrinusiems pasieniečiams, tad šiems teko jį suvaldyti antrankiais.

Šeštadienį vakare pasieniečiai Vilniaus rajono Laibiškių kaimu patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Volkswagen Passat". Jį vairavo 26 metų Vilniaus rajono gyventojas. Vyro ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau pasieniečiai atkreipė dėmesį į vairuotojo elgesį - nerišliai kalbėjęs vyras atrodė apsvaigęs. Įtarę, kad jis gali būti neblaivus, pasieniečiai informavo vairuotoją, kad į įvykio vietą bus kviečiami policijos pareigūnai.

Tai supykdė vairuotoją. Iš mašinos išlipęs vyras pamėgino sprukti, tačiau pasieniečiai iškart jį sučiupo. Tramdant įsismarkavusį vairuotoją pareigūnams teko panaudoti fizinę jėgą ir vairuotoją surakinti antrankiais.

Paaiškėjo, kad vyras prie automobilio vairo sėdo smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio. Jam nustatytas sunkus girtumas - 2,78 promilės. Dėl pasipriešinimo savo pareigas vykdžiusiems VSAT pareigūnams Vilniaus rajono gyventojui pradėta administracinė teisena. Bylą nagrinės Vilniaus rajono apylinkės teismas.

Vyras perduotas atvykusiems policijos pareigūnams. Jam taip pat gresia administracinė atsakomybę už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių