Parlamentarai prašo pinigų Panemunės tilto rekonstrukcijai

Grupė Seimo narių paragino susisiekimo ministrą Eligijų Masiulį užtikrinti, jog būtų skirtos Panemunės tilto statyboms reikalingos lėšos, pranešė savivaldybė.

Šiemet buvo paskelbtas rangos darbų konkursas, kurį laimėjo „Kauno tiltai". Viešųjų pirkimų tarnybai patvirtinus, kad jokių pažeidimų vykdant konkursą nebuvo, Kauno savivaldybė sutartį su „Kauno tiltais“ ketina pasirašyti artimiausiu metu.

„Pradėti tilto statybas 2012 m. būtų tikslinga ne tik dėl jo avarinės būklės, bet ir dėl šiuo metu vykdomos A. Juozapavičiaus prospekto rekonstrukcijos. Tokiu būdu būtų apjungta dviejų stambių objektų statyba vienu metu", – tvirtina raštą pasirašę parlamentarai.

Naujojo Panemunės tilto statybos darbai iš viso kainuos beveik 103 mln. litų. Seimo narių pasirašytame rašte teigiama, jog 2012 m. reikėtų 20 mln. litų, o 2013 m. – 40 mln. litų.

„Vertinant Kauno miesto geografinę padėtį, tilto tarp A. Juozapavičiaus prospekto ir Tilto gatvės statybą galime vadinti labai svarbiu infrastruktūros projektu Kauno miestui. Todėl prašome skirti reikalingas lėšas šio prioritetinio projekto finansavimui", – teigiama rašte susisiekimo ministrui.

Šį dokumentą iš viso pasirašė 15 Seimo narių: Vida Marija Čigriejienė, Vincė Vaidevutė Margevičienė, Kazys Starkevičius, Donatas Jankauskas, Kazimieras Kuzminskas, Auksutė Ramanauskaitė-Skokauskienė, Dalia Teišerskytė, Erikas Tamašauskas, Mečislovas Zasčiurinskas, Rimantas Jonas Dagys, Rytas Kupčinskas, Rimas Ručys, Vydas Gedvilas, Arimantas Dumčius ir Kazimieras Uoka.


Šiame straipsnyje: Panemunės tiltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurijus Subotinas

Jurijus Subotinas portretas
PASAKYSIU PAPRASTAI - Lietuviams PRIE RUSU BUVO GERIAU, NEGU DABAR PRIE AMERIKONU. Lietuviai samostojatelnai gyventi ne moka, nes jie yra laukiniai ir vergai. Todel per 20 metu nieko nepastate ir nesukure.

Taisonas

Taisonas portretas
Tai kada bus,pradėta panemunės tilto rekonstrukcija. 2012 sausio 2 d ?

vita

vita portretas
LATVIAI norejo ir butu suremontave uz 83 ar kiektai tukstanciu litu.Pries pakeiciant mera buvo straipsnis kaip bus atsikratoma latviu imones.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių