Parduodamas turbūt margiausias butas Vilniuje

Internete mirga skelbimai apie parduodamą nestandartiškai įrengtą butą sostinėje. Buto šeimininkų fantazija, regis, neribota: tarp interjero detalių galima rasti fontaną, sienos apklijuotos miško vaizdų tapetais, o šalia unitazo puikuojasi paveikslai.

Internautai parduodamą butą Žygio gatvėje, Žirmūnų mikrorajone, jau pakrikštijo „svajonių butu“. Jo šeimininkai veikiausiai išpildė savo svajones, tik kažin, ar tos svajonės priimtinos potencialiems buto pirkėjams.

Pirmiausiai į akis krenta sienų vaizdai: kelias keturių kambarių buto sienas dengia tapetai, išmarginti ne ornamentais ar piešiniais, o miško vaizdais. Realistiški tapetai vaizduoja rudenėjančią gamtą.

Bet ir to buto šeimininkams nepakako. Vienas kambarys jiems, regis, pasirodė per mažas. Taigi jo erdvę nuspręsta praplėsti dar vienu realistišku tapetu - šįsyk tai vasariškos terasos vaizdas. Tiesa, jį gerokai užgožia baldai - nenusakomų spalvų sofa ir pufai.

Kad gamtos pojūtis „svajonių bute“ būtų dar tikroviškesnis, vilniečiai jame įkurdino net fontaną. „Nuostabus jausmas klausant vandens čiurlenimo…“, - rašoma skelbime.

O fontanu gamta neapsiriboja. Virtuvės spintelės aplipdytos neįprasta klijuote - veikiausiai šeimininkai norėjo pasijusti esantys ne prie puodų, o tarp gėlių. Gamtos netrūksta ir vonios kambaryje. Vilniečiai veikiausiai svajojo apie didžiulį akvariumą, tačiau neįstengė jo įsigyti (ar nerado kur pastatyti, mat butas nemenkai užgriozdintas). Sprendimas, pasirodo, paprastas - pakanka vonios kambario sienas padabinti tariamu akvariumu.

„Svajonių buto“ šeimininkai myli ne tik gamtą, bet ir meną. Mat bute atsirado vietos ir paveikslams. Tiesa, du paveikslai atsidūrė tokioje vietoje, kur meno tikrai neieškotum - ant tualeto sienų. Toks vaizdas nuo unitazo - labai neįprastas interjero sprendimas.

70 kvadratonių metrų ploto butas su dviem balkonais parduodamas už nedidelę kainą - 155 tūkst. litų. Kažin, kiek kainuotų remontas.


Šiame straipsnyje: svajonių butasNT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių