Paplūdimyje pasiklydusi penkiametė rasta už kilometro

Dėl tėvų neatidumo paplūdimiuose toliau pasiklysta mažamečiai. Penkiametė buvo rasta už kilometro nuo vietos, kur laiką leido su mama. Nerimą savo artimiesiems sukelia ir prapuolę suaugusieji.

Trečiadienio vakarą į Giruliuose budinčius gelbėtojus kreipėsi moteris. Poilsiautoja pasakojo, kad niekur neranda savo penkių metų dukters.

Gelbėtojai apie dingusią mažametę paskelbė per garsiakalbius visuose pliažuose.
Klaipėdos skęstančiųjų tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad mergaitė buvo surasta neįgaliesiems skirtame paplūdimyje – už kilometro nuo buvimo vietos.

Po dešimties minučių nuo paskelbimo apie dingusią mergaitę į gelbėtojų postą ją atvedė poilsiautojai. Dingusią mergaitę jie atpažino iš apibudinimo.

Mergaitės mama buvo labai išsigandusi. Poilsiautoja bijojo, kad dukrelei nieko nebūtų nutikę.

„Tėvai paplūdimyje labai neprižiūri vaikų. Gelbėtojams įspėjus, kad taip elgtis negalima, kai kurie būna labai nepatenkinti. Mažamečių nepriežiūra gali baigtis skaudžia nelaime“, – įspėjo A.Siakki.

Prieš kelias dienas viename uostamiesčio paplūdimių netoli kranto besimaudydamas vienas vaikas pakliuvo į duobę. Visa laimė, kad tuo metu pro šalį ėjo gelbėtojas ir jį ištraukė. Mažametis sveikatos problemų išvengė.

Trečiadienį penkiametis buvo pasiklydęs ir Palangos paplūdimyje. Dėl dingusio vaiko moteris kreipėsi į gelbėtojus. Neilgai trukus į postą mažametį atvedė poilsiautojai.

„Tėvų, kurie neprižiūri savo veikų, elgesiu turėtų susirūpinti Vaikų teisių apsaugos tarnybos. Gal tada mažamečius suaugusieji prižiūrėtų atidžiau“, – svarstė Palangos gelbėtojų vadovas.

Palangos paplūdimyje dėl savo žmonos plaukus teko rautis ir vienam poilsiautojui.
Pora kartu atėjo į paplūdimį. Moteris kažko supyko ant vyro ir nuėjo į kitą pusę.

Poilsiautojas savo antrosios pusės nesulaukė apie 2 val. Vyras nerimavo, kad žmonai nebūtų nutikę kažko blogo.

Poilsiautojas kreipėsi į gelbėtojus. Šie paskelbė, kad moters ieško vyras. Grįžus poilsiautojai, paaiškėjo, kad ji mėgavosi saulės voniomis moterų pliaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asta

asta portretas
Labai daug rašybos klaidų.Panele Milda, tai nuolat kartojasi.

taisykite klaidas

taisykite klaidas portretas
Dėl tėvų atidumo paplūdimiuose toliau pasiklysta mažamečiai - naujas reiskinys !

Luka

Luka portretas
Ir reikai garsiai šaukti apie šitą problemą. Su gimdymo bumu į LT atėjo nauja mamų rūšis. Akis bado vaikų nepriežiūra. Visur ir kiemuose ir parduotuvėse ir parkuose ir gatvėse. Paliedžia kaip šunis nuo pavadėlių.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių