„Palangos stinta“ – šventė lupikautojams

Šeštadienį Palangos prieigose – automobilių grūstys, o J. Basanavičiaus gatvėje – tiršta atvykėlių maišalynė. Kurortas priminė ne žiemos, bet vasaros savaitgalį.

Valstybės atkūrimo dieną Palanga kunkuliavo nuo svečių. Kurorto valdžia greičiausiai džiaugėsi, kad puikiai atliko namų darbus, žiemai baigiantis prisikvietė žmonių į Palangą.

Pagrindinis atvykėlių srautas – keli šimtai tūkstančių žmonių – vaikštinėjo J. Basanavičiaus gatve, kur už 6 litus buvo galima nusipirkti dubenėlį žuvienės ar avienos sriubos, du litus kainavo viena kepta stinta, 750 g stiklainis marinuotų stintų – 25 litai, o kilogramas šviežių stintų – 15 litų.

Žinovų paskaičiavimais, antkainis siekė daugiau nei 100 procentų. Tačiau tai valgančiųjų netrikdė. O jų alkis džiugino prekeivius, juk ne kasdien net vasarą pavyksta tiek uždirbti iš pramogų ištroškusių žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valio

valio portretas
tai kaip gerai kad nevaziavau...

bee

bee portretas
iSPROTEJIMAS! Ar tie zmones stintu nemate? Uz 10 lt visa kg galima usipirkti, issikepti ir pavalgyti. O cia tokia kaina moketi ir po Basanaviciaus gatve pavaikscioti. Zmones isejo is proto.

jo

jo portretas
verkia kuras brangus man tai pigus galiu moket 9lt
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių