Palangos aplinkkelio projektui - žalia šviesa

Vyriausybės nusprendė, jog kelias skirtas nukreipti sunkiasvorių transporto priemonių srautus iš Palangos miesto yra reikalingas.

Ministro Pirmininko tarnyboje vyko Viešojo ir privataus sektorių partnerystės projektų komisijos posėdis. Jo metu buvo aptarta Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos įgyvendinamo viešojo ir privataus sektorių partnerystės projekto „Palangos aplinkkelio tiesimo ir eksploatacinės priežiūros“ tolesnio vystymo klausimas.

Lietuvos automobilių kelių direkcija pristatė projekto įgyvendinimo eigą ir jo tolesnio vystymo perspektyvas.

„Tai pirmasis tokio pobūdžio viešojo ir privataus sektorių projektas transporto srityje. Projektas naudingas tiek aplinkosaugos, tiek ekonominiu aspektu. Jam pritaria Palangos miesto vadovai ir gyventojai“, - teigė susisiekimo viceministras Vladislav Kondratovič.

Šiuo metu sunkiasvorių ir kitų transporto priemonių vairuotojai, vykstantys iš Klaipėdos į Palangos oro uostą, Šventąją ir Latvijos pajūrio miestus, turi užsukti į Palangą ir važiuoti per šį miestą.

Kitą savaitę vyksiančiam Vyriausybės posėdžiui Susisiekimo ministerija turės parengti su Palangos aplinkkelio projektu susijusius sprendimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Is nuotraukos matosi, kad kelias perkrautas sunkiasvoriu transportu :)))) Parasytu tiesiai, kad nori pavogti pinigu :)))

emigrantui

emigrantui portretas
Tau visi vagys, o pats tikriausiai rades menkiausiai proga irgi nuvogtum. Kaip man atsibodo verkslenimai, jei emigravai, tai ir dziaukis linksmesniu gyvenimu, o netersk aplinkos su tokiais is pirsto lauztais pasisakymais!!! Aciu uz demesi...

emigrant

emigrant portretas
Nepatinka nezysk!!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių