Palangoje - keistas apiplėšimas

Palangos policininkai tiria drastišką apiplėšimą, apie kokius pastarąjį dešimtmetį neteko girdėti.

Kurorte, Vanagupės gatvėje, gyvenamųjų namų savininkų bendrijos, į kurią susibūrė kotedžų gyventojai, sargas tapo nusikaltimo auka. Bent jau taip sako pats 57 metų vyras.

Jo tikinimu, trečiadienį, apie 19 valandą, jis rūkė išėjęs iš sargo namelio, kuriame vyras ne tik dirba, bet ir gyvena.

Tuo metu prie jo priėjo du vyrai. Vienas jų esą pasisveikino ir norėjo kažko paklausti. Kitas, tuo metu stovėjęs sargui už nugaros, smogė per sprandą.

Tada, nukentėjusiojo pasakojimu, abu užpuolikai nutempė jį į namelį, čia mušė kumščiu į veidą, smaugė, surišo ir pagrobė brangiausius sargo namelyje buvusius daiktus. Užpuolikai esą grasino vyrui peiliu.

Susirinkę vertybes nusikaltėliai dingo.

Sargas pasakojo sugebėjęs pats nusigauti iki stalo, paimti peilį ir perpjauti virvę, kuria buvo surištos jo rankos.

Tačiau išsilaisvinęs jis pirmiausiai paskambino ne į policiją ar greitajai pagalbai, o savo broliui, kuris pasirūpino nukentėjusįjį nugabenti į ligoninę.

Pareigūnai žinią apie Vanagupės gatvėje įvykusį apiplėšimą gavo tik po trijų valandų.

Palangiškis tikino netekęs dviejų mobiliojo ryšio telefonų, piniginės su 130 litų, kompiuterio, monitoriaus, klaviatūros, kompiuterio pelės, spausdintuvo, garso kolonėlių, ausinių, telefono – fakso. Be to, palangiškis tikino netekęs skaitmeninės televizijos priedėlio, interneto modemo.

Nors kurorto pareigūnai tiria visas šio įvykio versijas, nukentėjusiojo pasakojimas kelia daug klausimų. Faktas, kad šis žmogus dalyvauja anoniminių alkoholikų draugijos veikloje, nėra lemiantis policininkų abejones. Kur kas labiau abejojama šio žmogaus pasakojimu dėl lyg filme matyto nusikaltimo siužeto.


Šiame straipsnyje: apiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių