Paksininkai žada imti valdžią Kaune

Ketvirtadienį vakare su partijos Tvarka ir teisingumas Kauno apskrities skyriaus nariais Kauno filharmonijoje susitikęs Europos Parlamento narys R.Paksas turėtų būti patenkintas. Partiečiai pranešė, kad jų gretos sparčiai auga ir žadėjo po metų imti valdžią Kaune.

„Konservatoriai Kaune per ilgai ir per prastai valdo. Juos turime pakeisti“, - tarė į susitikimą taip pat atvykęs Seimo narys Valentinas Mazuronis, kurio žodžius auditorija nedelsiant palydėjo plojimais.

Į tribūną stojęs partijos Kauno miesto koordinatorius Rimas Antanas Ručys kalbą pradėjo nuo duobių ir baigė korupcija. Visas šias blogybes politikas žadėjo išnaikinti jei partiečiai gaus progą valdyti Kauną. Bet tam per ateinančius metus reikia ženkliai padidinti partijos narių skaičių. R.A.Ručys perspėjo, kad per mažai dirbantiems skyrių pirmininkams greitai gali nulėkti galvos.

Šiuo metu Kaune yra 642 partijos nariai, kurių šiai dienai yra per mažai, kad būtų galima tikėtis triumfo po metų vyksiančiuose savivaldybės rinkimuose.

Partijos Vakarų Lietuvos koordinatorius Vytautas Kamblevičius mikliai paskaičiavo, kad pergalei reikia 1,5 tūkst. narių.

„16 tūkst. balsų užtenka, kad būtų galima paimti valdžią Kaune. 1,5 tūkst. atsivestų po dešimt draugų ir mes laimėtume. Viskas paprasta“, - valdžios paėmimo planą dėstė V.Kamblevičius. Auditorija plojo ir jam.

Šiuo metu Kauno miesto taryboje yra keturi partijos nariai: Algimantas Mileika, Loreta Kekienė, Arvydas Padegimas ir Vytautas Vasilenko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių